play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightNici cea mai iubită echipă din România nu mai atrage oamenii la stadion

General

Nici cea mai iubită echipă din România nu mai atrage oamenii la stadion

todaydecembrie 5, 2022

Background
share close

FCSB este una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din România și reușește să aducă de cele mai multe ori un număr important la stadion când joacă.

Se pare însă că nici cea mai iubită echipă din România nu reușește să le mai trezească interesul iubitorilor fotbalului din România odată cu venirea frigului.

Doar 3173 de suporteri au venit la stadion pentru a vedea la lucru echipa pregătită de Mihai Pintilii și Leo Strizu, în duelul cu CS Mioveni.

FCSB ocupă prima poziție în topul echipelor care reușesc să atragă cei mai mulți spectatori, cu o medie de 12.568 de fani/meci. Pe locul doi se află Rapid, cu 12.083 (86% din capacitatea arenei din Giulești) și pe trei Universitatea Craiova, cu 11.881.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Când vor intra elevii în vacanța de iarnă?

Vacanța de iarnă va începe pe 23 decembrie și se termină pe 8 ianuarie. Conform structurii anului școlar, modulul 3 va fi între luni, 9 ianuarie 2023, până vineri, 3 februarie 2023, respectiv vineri, 10 februarie 2023, sau vineri, 17 februarie 2023, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, după caz; vacanță: o săptămână, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, în perioada 6 – 26 februarie 2023 Modulul 4 […]

todaydecembrie 5, 2022 2


0%