play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

Nicolae Moldovan: ,,Nu cred că mai funcționează genul ăsta de speranțe!”

today09/13/2023

Background
share close

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, rămâne rezervat în declarații atunci când este întrebat despre o eventuală candidatură pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Cu toate acestea, consideră că alegătorii pot face diferența între un om care a demonstrat că este competitiv în administrație și unul care nu are experiența necesară dar este propus pe o listă sau alta.

Prezent în studioul Radio Someș, primarul Nicolae Moldovan a afirmat ferm, că nu va candida niciodată împotriva lui Emil Radu Moldovan, actualul președinte CJ Bistrița-Năsăud.

,,Trebuie deocamdată să așteptăm, să vedem opțiunile, toate opțiunile până la urmă, să cântărim foarte bine lucrurile, astfel încât să alegem ce este mai bine pentru cetățenii pe care îi reprezentăm. Am spus-o și vreau să fie foarte clar: niciodată nu voi contracandida împotriva actualului președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. De aici încolo, opțiunile cetățenilor orașului și ai județului, pe care trebuie să îi reprezentăm, le vom analiza cu colegii din partid, în funcție de ce este cel mai bine pentru cetățeni și ne vom exprima în funcție de rezultatele acestei analize.”, a precizat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Fiind și vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan a subliniat că opțiunea sa privind o candidatură nu depinde de strategii sau de calcule, ci depinde exclusiv de doleanțele cetățenilor.
,,Niciodată până acum nu m-ați auzit să iau legătura cu vreun coleg de-al meu să îmi exprim o anumită opțiune fiindcă nu consider că aceste lucruri depind foarte mult de strategii, de calcule, de cum punem problema…Eu cred că oamenii știu ce trebuie să aleagă, vor alege în cunoștință de cauză, nu mai suntem la începuturile alegerilor când ne mai încurcam. Acum oamenii știu exact ce își doresc fiindcă ne-am dat seama că numai un om competitiv are șanse să reușească ceva în administrațiile pe care le reprezentăm.Așa, să facem încercări și să punem oameni care nu au cunoștințe administrative, care sunt propuși doar, speranțe…nu cred că mai funcționează genul ăsta de speranțe. Și atunci oamenii vor alege în cunoștință de cauză la momentul votului.”, a afirmat vicepreședintele OJ PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan.

Written by: Somes Radio


0%