play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightNimeni nu s-a putut uita în ochii ei! Megan Fox, decolteu neîncăpător la o petrecere mondenă

Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei! Megan Fox, decolteu neîncăpător la o petrecere mondenă

todaymai 19, 2023 1

Background
share close

Megan Fox este una dintre vedetele care apar în acest an pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated. La petrecerea de lansare, actrița a fos atracția serii, într-o rochie incredibil de sexy.

Megan Fox a atras toate privirile la petrecerea organizată de revista Sports Illustrated cu ținuta sa provocatoare. Actrița a ales pentru eveniment o rochie neagră, cu un decolteu irezistibil și transparentă în zona abdomenului.

Vedeta a venit însoțită de logodnicul său, Machine Gun Kelly, însă a preferat să nu poarte inelul de logodna și să nu pozeze împreună pe covorul roșu. Cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă, zvonindu-se că Megan Fox ar fi anulat logodna, după ce ar fi aflat că a fost înșelată. Cuplul a fost însă la terapie în ultimele luni și încearcă să își repare relația.

Deși e una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a dezvăluit că suferă de o tulburare care o face să își urască corpul.

„Sufăr de tulburare dismorfică corporală. Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a mărturisit Megan.

„Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, faptul că trebuie să arăt într-un anume fel. Și nu știu de ce aveam problema asta încă de tânără. Cu siguranță nu a fost din cauza mediului în care am crescut, pentru că am crescut într-un mediu religios, un mediu în care nu se punea preț pe felul în care arăți. (…) Călătoria de a mă iubi pe mine însămi vă fi nesfârșită, cred”, a adăugat actrița, potrivit Insider.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Primarul Bistriței, Ioan Turc:” Pentru ca Bistrița să arate ca o bijuterie, e nevoie de o revizuire”

Aflat în studioul Radio Someș, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a comentat proiectele principale ce vizează infrastructura Bistriței, răspunzând celor ce au acuzat faptul că proiectele contractate sunt mai scumpe decât se prevedea inițial:" Investițiile sunt mai scumpe întrucât au apărut costuri neprevăzute. Noi nu facem drumuri pentru 5-10 ani, ci pentru cel puțin 50 de ani. Asta implică anumite costuri, dar îi asigur pe bistrițeni că investițiile sunt făcute […]

todaymai 19, 2023


0%