play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightNoi investiții în Comuna Săcuieu din Județul Cluj !

General

Noi investiții în Comuna Săcuieu din Județul Cluj !

todayseptembrie 12, 2022 2

Background
share close

 

Primarul Comunei Săcuieu din Județul Cluj, Gheorghe Cuc a anunțat recent finalizarea unor lucrări de asfaltare. Acesta se declara mulțumit de calitatea lucrărilor și speră ca în viitorul apropiat în comună să fie atrase fonduri din cât mai multe surse de finanțare pentru ca dezvoltarea să continue.

Gheorghe Cuc a relatat despre lucrările derulate în ultima perioada „O noua mare investiție, de o importanta majora pentru comunitatea noastră a fost finalizată și urmează sa aibă loc receptia finala. Astfel satele Rogojel și Sacuieu sunt mai bogate cu cca 6 km de drumuri moderne asfaltate, podețe, santuri betonate și accese la proprietăți, totul datorită fondurilor europene dar și a unui efort considerabil al nostru deoarece mare parte din suma a fost necesar sa o susținem din propriul buget. Mulțumiri colegilor care au contribuit la maldărele de hârtii și avize necesare, constructorului OpenTrans SRL, consultanților de la ProXpert Consulting, angajatilor AFIR implicați, proiectanților și dirigintelui de santier, dar nu in ultimul rând localnicilor care au înțeles ca e mai bine sa renunți la o palma de pământ de cele mai multe ori acoperit cu pietre sau spini și sa circuli pe un drum modern care le va creste valoarea proprietatilor.”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Unul dintre cele mai spectaculoase trasee turistice din Bistrița-Năsăud s-a realizat în Tiha Bârgăului !!!

Primăria Tiha Bârgăului alături de primarul Vasile Șut și angajații Ocolului Silvic au amenajat în această perioadă unul dintre cele mai frumoase trasee montane. De-a lungul traseului puteți admira peisaje care îți taie respirația, arbori seculari, numeroase formațiuni geologice, specii de plante, păsări și animale.Din loc în loc vă puteți informa, consultând panourile amplasate special pentru acest lucru, iar dacă ați obosit vă puteți odihni în locurile amenajate și vă […]

todayseptembrie 12, 2022 1


0%