play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightNou operator de salubritate la Feleacu!

General

Nou operator de salubritate la Feleacu!

todaynoiembrie 19, 2022

Background
share close

„Incepand cu data de 24.02.2023 se schimba operatorul de salubritate care deserveste comuna noastra ! ” este anunțul făcut de primarul Comunei Feleacu din Județul Cluj, Gabriel Costea.

 

Acesta a transmite cetățenilor că „finalizata procedura de licitatie si pentru lotul 1 din care face parte si comuna noastra, alaturi de municipiul Cluj-Napoca, orasul Huedin si alte 42 comune, serviciul de colectare si transport a deseurilor trece din zona primariilor fiind gestionat de ADI ECO-Metropolitan Cluj/Consiliul Judetean Cluj pentru urmatorii 10 ani.

 

Societatea care a fost desemnata castigatoare este SC Supercom SA. Reprezentantii acestei firme o sa ajunga in perioada urmatoare la gospodariile dumneavoastra pentru incheierea contractelor.

 

Astfel, in data 24.02.2023 se incheie perioada in care acest serviciu este gestionat de catre Primaria Feleacu, plata acestui serviciu fiind efectuata catre primarie pana la aceasta data.

 

In momentul de fata foarte multe gospodarii mai au de achitat acest serviciu pentru ultimele 5 luni aferente anului 2022 (la impozitul aferent anului 2022 au fost achitate doar primele 7 luni din acest an).

 

In impozitul pe anul 2023, se va regasi taxa de salubritate pentru perioada 01.01.2023-24.02.2023, respectiv perioada in care serviciul este inca gestionat de catre primarie.

 

Plata acestor sume se poate efectua on-line prin platformele city-on si ghiseul.ro si la sediul Primariei Feleacu, in fiecare zi lucratoare. Locuitorii din Gheorghieni pot plati taxa in fiecare zi de marti, intre orele 9.00-11 .00 la sediul primariei din aceasta localitate, iar locuitorii satului Valcele in fiecare zi de joi intre orele 9.00-11.00 la sediul nostru din Valcele.

 

Asa cum spuneam la inceputul postarii, reprezentanti SC Supercom SA se afla in teren pentru incheierea contractelor care o sa intre in vigoare incepand cu data de 24.02.2023. Acesta firma o sa aiba disponibila in zilele urmatoare si o aplicatie pentru incheierea contractelor on-line, urmand sa va comunic toate detaliile intr-o alta postare.

 

Totodata, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, se vor incheia contracte in fiecare zi de marti orele 9.00-11.00 la sediul primariei din localitatea Gheorghieni; in fiecare zi de joi intre orele 9.00-11.00 la sediul primariei din localitatea Valcele si tot in fiecare zi de joi intre orele 11.00-17.00 la sediul primariei din localitatea Feleacu.

 

Din data de 24.02.2023 taxarea acestui serviciu se va face prin cantarire, urmand ca pubelele, care o sa fie puse la dispozitie de catre Supercom S.A., sa fie dotate cu CIP de identificare. O sa revin cu detalii despre modalitatea de operare a serviciului de salubritate intr-o alta postare” a mai menționat Gabriel Costea, primarul Comunei Feleacu din județul Cluj.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ce mai face Angela Similea la 76 de ani. Artista pregătește un nou album

Angela Similea împlinește anul acesta frumoasa vârstă de 76 de ani. Născută pe 9 iulie 1946, în Ilfov, cântăreața este una dintre cele mai apreciate și de succes artiste de muzică ușoară. Câteva dintre marele ei hituri sunt: „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc” sau „Un albastru infinit”, pe lângă multe altele. Iată ce mai face Angela Similea și ce planuri are la 76 de […]

todaynoiembrie 18, 2022


0%