play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightO româncă a câștigat o competiție mondială: cine este Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

General

O româncă a câștigat o competiție mondială: cine este Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

todayianuarie 18, 2023

Background
share close

Ana Dumbravă din Rădăuți este cea mai bună jucătoare de CS din lume. Ea a fost desemnată cea mai bună jucătoare de Counter Strike: Global Offensive. Astfel, ea a demonstrat că și fetele pot fi foarte bune la jocurile video.

Ea face parte, de asemenea, din cea mai bună echipă feminină în acest joc. Premiile au fost acordate în cadrul unei gale desfășurate la finele săptămânii trecute, în Stockholm, Suedia.

Ana are 23 de ani și este jucătoare profesionistă de CS:GO din 2015. În acest timp, a reușit să câștige din premii puțin peste 30 de mii de euro, potrivit unui interviu acordat Institutului Goethe.

Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume
”Muncitoare, optimistă și tenace, Ana este un exemplu al modului în care femeile pot prospera în industria jocurilor de noroc dacă își doresc cu adevărat acest lucru”, este caracterizată în interviu.

Ana spune că la început nu era deloc bună la CS:GO, dar prin seriozitate și perseverență a reușit să devină campioană internațională la „Girl Gamer Festival” Dubai în 2020 și să câștige unele dintre cele mai mari turnee CounterStrike din lume în 2022: cele organizate în Dallas și Valencia. Între timp, Ana a reușit să fie cunoscută nu doar în România, ci în întreaga lume.
”De mică am fost fascinată de jocurile video. Cariera mea de jucător profesionist a început în 2014-2015 când am participat la diverse campionate din țara noastră. După succese, am avut ocazia să joc în afara României, să particip la campionate internaționale și să urmez o carieră de jucător profesionist. În cele din urmă, în 2020, am reușit să câștig campionatul internațional al „Girl Gamer Festival” din Dubai. Totul a fost culminat prin câștigarea turneelor ​​care au avut loc anul acesta la Dallas și Valencia – practic cele mai importante turnee Counter Strike din lume”, spune tânăra româncă.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

2 Câini ai Jandarmilor bistrițeni se pensionează

Saşa și Linda sunt două dintre cățelușele care au fost prezente în ultimii ani la diferite misiuni alături de jandarmi. Sașa nu a lipsit aproape niciodată de la întâlnirile cu elevii, de la misiunile de ordine publică sau de la ceremonialele organizate an de an de Ziua Jandarmeriei Române sau de 1 Decembrie. Linda este mai puțin cunoscută publicului larg, deoarece specializarea sa este cea de căutare/salvare în mediul natural […]

todayianuarie 18, 2023


0%