play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightOferta primită de Marius Croitoru a şocat lumea fotbalului

General

Oferta primită de Marius Croitoru a şocat lumea fotbalului

todaydecembrie 2, 2022

Background
share close

Marius Croitoru (42 de ani) a primit oferta de a reveni la FC Botoşani, care l-a dat afară pe Mihai Teja, iar clubul vrea să-l legitimeze ca jucător! Croitoru a antrenat deja la două echipe în acest sezon de Superligă, astfel că nu mai poate pregăti şi la a treia.Încă sub contract cu FC Argeş, Marius Croitoru este dorit înapoi la FC Botoşani, club de unde a plecat în vara lui 2021 şi unde a reuşit performanţe importante. FC Botoşani vrea să-l legitimeze pe Croitoru ca jucător pentru că acesta nu mai poate antrena altă echipă în acest sezon, dacă-şi reziliază contractul cu FC Argeş.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, îl vrea pe Marius Croitoru înapoi la FC Botoşani şi e gata de un gest nemaiîntâlnit.

Aflat sub contract cu FC Argeş, după ce a pregătit pe FCU Craiova 1948, Marius Croitoru nu ar mai putea antrena pe FC Botoşani în acest sezon, astfel că echipa lui Valeriu Iftime vrea să-l legitimeze pe acesta ca jucător.

„Va veni cineva, probabil fără licenţă Pro. Vor să-l aducă înapoi pe Marius (n.r. – Croitoru), să-l legitimeze jucător, atenţie! Să-l legitimeze jucător. Avem două echipe care sunt antrenate de antrenori-paravan, pentru cei fără licenţă”, a spus Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii, a reacţionat şi el: „E uluitor”, a spus acesta.

„Nu e un zvon fals deloc. Aş vrea, numai să se poată, trebuie să vrea şi el. După toate analizele făcute de mine, cei 3-4 ani cu Croitoru au fost ani buni, am avut o echipă spectaculoasă. Aş vrea să vină la Botoşani. El are contract acum însă. Până în vară, are o problemă de regulament”, a spus Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Se majorează punctul de pensie!

Începând cu 1 ianuarie 2023, valoarea punctului de pensie va fi majorat la 1.785 de lei, potrivit proiectului de Ordonanţă de Urgenţă privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. În prezent, valoarea punctului de pensie este 1.586 de lei, urmând ca acesta să crească la 1.785 de lei. Începând cu anul 2024, valoarea se majorează cu rata medie anuală a inflaţiei, la care […]

todaydecembrie 2, 2022


0%