play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightPe cine vede Petre Grigoraș favorită la titlu. Farul lui Hagi e în pole position

General

Pe cine vede Petre Grigoraș favorită la titlu. Farul lui Hagi e în pole position

todayoctombrie 19, 2022

Background
share close

În prezent antrenor la Axiopolis Cernavodă, Petre Grigoraș și-a exprimat opinia despre tot ce se întâmplă în campionatul intern, unde Farul Constanța e lider.

Echipa lui Hagi arătat constanță și că are un lot solid, un mix de jucători cu experiență precum Denis Alibec sau Gabriel Torje, cu „lupii tineri” care dau greutate jocului „marinarilor”.

Petre Grigoraș susține, după ce a văzut debutul de campionat, că Farul a devenit principala candidată la titlu.

“Meritat primul loc, părerea mea, după joc și tot ce s-a întâmplat. E clar că și CFR e o candidată acolo, mai ales că are și câteva restanțe, dar Farul e pe primul loc.

Au repatriat niște jucători care știu filozofia lui Gică Hagi și chiar dau greutate echipei. Aici mă refer la Băluță, la Alibec, Louis Munteanu, a crescut și Pitu, în care eu am avut mare încredere la început, o echipă valoroasă, care practică un fotbal de calitate, o nucă greu de învins. Să nu uităm cum au pierdut meciul de la Craiova, după ce au avut 3-1, deci au și pierdut câteva puncte pe care le-au avut în mână.

Jocul dă speranțe, nu neapărat rezultatele, rezultatele pot să apară, și Petrolul a avut o serie foarte bună și iată că s-a dus în jos, Hermannstadt la fel, dar Farul are un joc care dă speranțe că are șanse la titlu”, a declarat Petre Grigoraș, potrivit Sport Total FM

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

News

Radio Someș – un radio pe undele Râului de Aur

    Rîul Someș  își are izvoarele în munții auriferi ai Rodnei și duce cu apele lui de-a lungul Transilvaniei legende și povești fără asemănare. Numit de daci Rîul de Aur pentru că în el se aflau pepite din prețiosul metal, de romani Samus, rîul alunecă de milenii în ritmul pragurilor de stîncă printre dealurile subcarpatice și mai apoi prin podiș și cîmpie pînă la Tisa, și dă viață satelor […]

todayoctombrie 19, 2022


0%