play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

General

PERICOL PUBLIC ȘI HOȚ LA DRUMUL MARE ÎN ACEEAȘI MAȘINĂ- UN ȘOFER BEAT A FOST OPRIT ÎN TRAFIC, IAR PASAGERUL DIN DREAPTA A FURAT O GEANTĂ CHIAR ÎN TIMPUL VERIFICĂRILOR

today08/23/2023

Background
share close

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a fost urmărit şi imobilizat de doi poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) – Biroul de Poliţie Autostradă A3 Turda-Borş, care se aflau în timpul liber, informează, miercuri, IGPR.

incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 17,50. Doi poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) – Biroul de Poliţie Autostradă A3 Turda-Borş, tocmai ieşiseră de la un curs susţinut la Şcoala de Poliţie ‘Septimiu Mureşan’. Ei au observat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din Cluj-Napoca, un autoturism condus haotic.

“Cei doi agenţi de poliţiei au depăşit imediat autoturismul şi l-au oprit. După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la faţa locului, dar a fost urmărit şi imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi poliţişti. Aceştia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Cluj-Napoca. Poliţiştii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg / l alcool pur în aerul expirat” transmite IGPR.

În timpul acţiunii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de poliţişti – un bărbat, de 45 de ani din comuna Apahida -, profitând de neatenţia persoanelor prezente, a furat dintr-un autovehicul o geantă ce conţinea echipament sportiv.

Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenţiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi furt.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%