play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightPetrolul a anunțat oficial ce datorii are clubul

General

Petrolul a anunțat oficial ce datorii are clubul

todayfebruarie 8, 2023

Background
share close

Noul staff administrativ de la Petrolul, format din Claudiu Tudor, care ocupă funcția de președinte, și din Sebastian Botnari, care este director executiv, a dezvăluit că ploieștenii au datorii care ajung la 2,1 milioane de euro.

De asemenea, conform estimărilor făcute de șefii Petrolului, clubul ar avea nevoie de un buget anual de 4,2 milioane de euro pentru a funcționa. Prima măsură pentru a evita creșterea datoriilor este reducerea cheltuielilor.
„În timp, acest tip de management defectuos a generat datorii ale clubului în valoare de aproximativ 2,1 milioane de euro, către terțe părți: de la jucători foști sau actuali, la bugetul de stat sau diferiți prestatori de servicii.

Ca petroliști, nu puteam sta pe margine, văzând cum clubul se îngroapă, realmente, în datorii.Ne aflăm în diferite stadii de negociere cu diferiți parteneri, pentru contracte de sponsorizare și/sau publicitate care, împreună cu venituri rezultate din maximizarea activității, estimăm că vor genera venituri de aproximativ 1,5 milioane euro – 1,7 milioane euro până la finalul sezonului.

Până atunci, ne confruntăm cu realitate dureroasă, care este generată de datoriile vechi, și care ne poate duce în imposibilitatea de a mai funcționa în Liga I.

Trebuie să știți că acești jucători ai Petrolului și echipa tehnică din spatele lor, care ne-au adus atâtea momente frumoase, se confruntă cu situația deloc plăcută a restanțelor financiare, pe care o știm și pe care nu am ascuns-o, dar ei vin la antrenamente și la meciuri din atașament față de club și de echipă”, se arată, printre altele, în comunicatul amplu emis de clubul prahovean.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ronald Gavril, românul care se antrenează cu Floyd Mayweather, se bate la San Francisco, pe 18 februarie

Cu un palmares impresionant ce cuprinde titluri precum WBC Middleweight Challenger de două ori, NABF Super Middleweight Champion, WBA Latin Super Middleweight Champion, Ronald "The Thrill" Gavril se pregătește acum să intre într-o luptă crucială pentru cariera sa.Pe 18 februarie la Cow Palace din San Francisco, California, el va lupta pentru titlul WBC Continental Americas Championship Cow Palace din San Francisco. Adversarul românului va fi Khainell Wheeler, cu nouă meciuri […]

todayfebruarie 7, 2023


0%