play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

General

Ploaia din ultimele ore a dus la formarea de polei în zonele montane ale județului Cluj – Drumarii sunt la datorie și nu există drumuri impracticabile.

today12/07/2023

Background
share close

Pe mai multe sectoare de drumuri județene circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă. A plouat și a nins în zonele mai înalte, iar la primele ore ale dimineții a fost ceață.

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic că, în cursul dimineţii zilei de joi, 7 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier.

Pe drumurile situate în zona de munte a județului se acționează constant, inclusiv prin verificări periodice ale carosabilului.

Care sunt zonele afectate

“În cursul zilei de miercuri, 6 decembrie, s-a acţionat pe 6 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 2 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 7 drumuri județene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 40 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 2 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 9 drumuri județene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 20 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 5 drumuri judeţene, cu un utilaj. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri județene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 16 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în acest moment se intervine pe 8 drumuri județene cu un utilaj, iar pe drumurile judeţene situate în zona Dej se intervine pe 3 drumuri județene cu 2 utilaje, fiind vizate drumurile care fac legătura cu județul Sălaj.”, transmite biroul de presă al Consiliului Județean Cluj.

În continuare, se acţionează cu utilaje şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru.

De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Elena Vesa

 

 

Written by: Somes Radio


0%