play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightPolițiștii din Alba au prezentat elevilor consecințele portului sau folosirii fără drept a obiectelor periculoase

General

Polițiștii din Alba au prezentat elevilor consecințele portului sau folosirii fără drept a obiectelor periculoase

todaymai 13, 2023

Background
share close

Polițiștii din Alba au prezentat elevilor consecințele portului sau folosirii fără drept a obiectelor periculoase, precum cuțitele, dispozitivele pentru șocuri electrice ori spray-uri paralizante.

La activități au participat polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică din întreg județul Alba.

Este vorba despre activități informativ-preventive, derulate în unitățile de învățământ preuniversitar, pentru creșterea gradului de conștientizare a riscurilor, vulnerabilităților și consecințelor în ceea ce privește portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, transmite IPJ Alba.

La activitățile desfășurate în 76 de unități de învățământ preuniversitar din județ, au luat parte peste 1.800 de elevi, din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Principala temă a discuțiilor a fost cea a pericolului reprezentat de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Au fost analizate aspectele legate de factorii care pot influența tendințele agresive, consecințele fizice ale comportamentelor violente și ale folosirii obiectelor periculoase, precum și răspunderea, din punct de vedere juridic, pe care o antrenează săvârșirea unei fapte de natură penală.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

E celebru, e milionar, dar circulă cu metroul și autobuzul în București și a antrenat Universitatea Cluj

Fostul portar al echipei naționale, care a trecut în carieră pe la Rapid, Dinamo, Ajax sau AS Roma, a transmis recent că este gata să accepte o nouă provocare și că a folosit această perioadă pentru a-și îmbunătăți cunoștințele. Bogdan Lobonț locuiește în București și pentru a scăpa de aglomerație a ales mijloacele de transport în comun: circulă cu autobuzul și cu metroul. Fostul goalkeeper a fost surprins într-o stație RATB, în timp […]

todaymai 13, 2023


0%