play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightPreședintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, solicită boicot împotriva Austriei

General

Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, solicită boicot împotriva Austriei

todaydecembrie 9, 2022

Background
share close

Într-o postare pe o rețea de socializare, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan face apel la români să boicoteze Austria, prin întreruperea oricăror tipuri de colaborări cu societățile comerciale din această țară. Inițiativa vine ca urmare a votului negativ al Austriei în ceea ce privește intrarea României în Spațiul Schengen.

În urmă cu câteva zile, Austria s-a opus intrării României în Spațiul Schengen, iar reacțiile nu au întârziat să apară, nici la nivel național, nici local. Primul care a decis să boicoteze Austria a fost liderul AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, care a retras produsele austriece din magazinele sale.

„Solicit tuturor românilor de bună credință, boicot total al Austriei, prin întreruperea oricăror tipuri de colaborări cu societățile comerciale ale acestei țări. Societăți bancare, firme, benzinării, servicii și locații turistice etc. Românii își iubesc prea mult țara, să rămână indiferenți”, a precizat președintele CJ, Radu Moldovan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Nu suntem în Schengen. Acum 7 ani a început totul.-un editorial de Viorel Negru

9 decembrie 2015. Klaus Johannis munceste. Da, da, e viu. O vizită la un muzeu din București s-a transformat într-o baie de mulțime. Să nu credeți că a fost o baie într-o mare de mulțime, ci doar o baie într-un lighean de etnici rromi. Florari. A primit crini imperiali de la pirande, a dat mâna cu bajeții echipați cu iphone ce-l filmau și a spus..."mulțumesc". A riscat și o întrebare: […]

todaydecembrie 9, 2022 2


0%