play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Președintele interimar PSD Cluj, Alexandru Cordoș, consideră că e necesar un nou set de alegeri interne pentru regenerarea partidului

today01/18/2023

Background
share close

Într-o intervenție telefonică live la Radio Someș, fostul parlamentar și actual președinte interimar de la PSD Cluj, domnul Alexandru Cordoș, a discutat detaliat despre necesitatea stângii din Transilvania de a reprezenta o forță puternică de opoziție. El a afirmat faptul că la filiala PSD Cluj e nevoie de un nou set de alegeri interne, în virtutea faptului că PSD Cluj, în ultimii ani, nu a avut performanțele scontate, așadar fiind nevoie de reformarea partidului pentru consolidarea  unei „stângi puternice”.

De asemenea, Alexandru Cordoș, în prezent decan al Facultății de Drept- Dimitrie Cantemir,  a achiesat la opinia Președintelui CJ Bistrița Năsăud, Radu Moldovan, exprimată la alegerile PSD Sălaj,care a afirmat că PSD trebuie să câștige mult mai mult în Transilvania. De asemenea, fostul parlamentar de Cluj, a vorbit de necesitatea alegerilor interne în zonele unde PSD-ul a câștigat primăria, mai ales că anul 2023 e un an pre-electoral, urmând ca 2024 să prezinte 4 seturi de alegeri. Mai mult de atât, el a vorbit despre consolidarea unei noi baze pentru PSD Cluj, unde să fie căutată performanța, iar în acest sens în ultimul an 500 de persoane au aderat la filiala județeană a partidului. În final, Cordoș a reasigurat cetățenii de faptul că se interesează în mod continuu de nevoile și dorințele lor, lansând în acest sens un proiect intitulat „Clujul Just”.

Reamintim că în ultimii ani PSD Cluj a avut de pierdut în fața electoratului datorită unor grupuri de interese care au avut ca prioritate obiective personale, în dauna consolidării partidului, a relației cu membrii lui,  cu primarii Clujului, care, în repetate rânduri, și-au arătat nemulțumirea față de fostele conduceri ale filialei județene.

Written by: Somes Radio


0%