play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Oncești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Ieud Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

Primăria comunei Târlișua a scos pe traseu noul microbuz destinat transportului elevilor

today09/15/2023

Background
share close

 Primarul comunei Târlișua din județul Bistrița-Năsăud, Vlăduț Purja susține dezvoltarea infrastructurii educaționale la nivelul comunei. Noul an școlar le-a adus elevilor din Târlișua un microbuz școlar nou.

Până acum, s-a reușit modernizarea și dotarea la standarde europene a unităților de învățământ. De asemenea, preșcolarii au o grădiniță nouă. Începând cu acest an, elevii vor beneficia de încă un microbuz nou pentru facilitarea transportului către unitățile școlare.

,,Nu aș putea să văd această lume fără minunea ce se numește educație. Ea reprezintă baza unei societăți echilibrate și de succes, iar lipsa acesteia duce la dezorganizare și haos. Prioritățile mele s-au îndreptat mereu către susținerea și dezvoltarea infrastructurii educaționale la nivelul comunei și a demersului educațional în toate formele lui. Dacă în anii anteriori s-a reușit modernizarea și dotarea la standarde europene a unităților de învățământ precum și construirea unei grădinițe noi, astăzi vă anunț cu bucurie că elevii vor beneficia de încă un #microbuz nou pentru facilitarea transportului către unitățile școlare iar proiectele educaționale vor continua și în viitor.”, a transmis primarul comunei Târlișua, Vlăduț Purja.

Târlișua este una dintre cele mai frumoase comune din județul Bistrița-Năsăud, având în componență zece localități. Cu toate acestea, administrația condusă de primarul Vlăduț Purja a reușit să atragă finanțări de milioane de euro. Banii au fost investiți în infrastructura de apă – canalizare, iluminat public, drumuri și poduri, infrastructura școlară, și în reabilitarea clădirii administrative, clădiri și locuri de joacă destinate copiilor. Mai mult, administrația din Târlișua a acordat o atenție sporită nevoilor sociale ale vârstnicilor, prin construirea unui centru destinat lor. Cel mai recent proiect de amploare se rteferă la cadastrarea comunei.

 

Written by: Somes Radio


0%