play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightPrimarul Bistriței, Ioan Turc, live la Radio Someș :” Îmi iau până în 2024 un angajament față de bistrițeni!”

General

Primarul Bistriței, Ioan Turc, live la Radio Someș :” Îmi iau până în 2024 un angajament față de bistrițeni!”

todayianuarie 2, 2023

Background
share close

Prezent la Radio Someș, în cadrul emisiunii În Direct cu Dumneavoastră. edilul municipiului Bistrița, domnul Ioan Turc, a afirmat că își ia un angajament ferm față de bistrițeni, ca până în 2024, majoritatea infrastructurii rutiere din municipiu să fie pusă la punct, rămânând totuși activă problema unor drumuri separate de pământ, la care cei ce au în proprietate drumul vor sau nu să îl modernizeze sau să-l pietruiască.

Totodată, Ioan Turc a explicat carențele mari în infrastructură pe care Bistrița le-a avut la momentul în care el a preluat mandatul și a ținut să menționeze că și în 2023 proiectele de infrastructură dețin un rol important, toate acestea făcând parte din cumul de proiecte pregătite pentru Bistrița. Mai mult de atât, el a spus că un obiectiv major pentru municipiu e și creșterea gradului de atragere a locurilor de muncă pentru tineri, infrastructura rutieră și activitățile recreative deținând o contribuție semnificativă în alegerea unui tânăr de a lucra în Bistrița.

sursă foto- observatorbn.ro

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Familia Radio Someș vă urează An Nou Fericit!

Dragi prieteni, la cumpăna dintre ani, vă urează ai voștri someșeni ca toate cele bune să se adune, cele rele să se spele și să ne auzim în Noul An cu vitalitate, credință în bunul Dumnezeu și putere de muncă, astfel încât să putem oferi cât mai multe comunității noastre. An Nou Fericit! Vă iubim!   Redacția Radio Someș Media Grup

todaydecembrie 31, 2022 8 4


0%