play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

General

PROIECT PENTRU COMBATEREA TERIBILISMULUI LA VOLAN ÎN LICEELE DIN CLUJ-NAPOCA

today10/24/2023

Background
share close

„Fii isteț, vei fi mai sigur!” este un workshop susținut de echipa Napoca Rally Academy. Piloții profesioniști le propun elevilor clujeni din clasele a XI-a și a XII-a sesiuni de formare și de informare. Se abordează efectele negative ale comportamentului teribilist în trafic, cauzat de consumul de alcool și droguri la volan.

Instructorii Napoca Rally Academy vor desfășura acest proiect pe durata a 9 sesiuni. Acesta se va organiza în Cluj-Napoca, Turda și Dej. Aproximativ 3000 de elevi din unitățile de învățământ preuniversitar vor beneficia de training-uri.

Primele 3 sesiuni vor fi organizate la Casa de Cultura a Studenților „Dumitru Farcaș” Cluj-Napoca, în perioada  25-26 octombrie 2023. Va fi un curs și în 10 noiembrie 2023 în intervalul orar 9:00–11.30.

CE ÎȘI DORESC ORGANIZATORII

„Ne onorează să putem continua colaborarea cu Napoca Rally Academy, prin dl. Bogdan Marișca și să demarăm o nouă ediție a proiectului „BeCool-Gândește înainte!” în versiunea“Fii isteț, vei fi mai sigur!”(…)Avem convingerea că activitățile deosebit de atractive desfășurate cu elevi din liceele clujene vor avea impact asupra tinerilor  care au permis de conducere sau se pregătesc să îl obțină. Acestea vor contribui semnificativ la adoptarea unei conduite responsabile în trafic, pentru prevenirea riscului de accidente rutiere” a precizat Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

„Nu teribilism la volan, nu alcool, nu substanţe interzise, în trafic şi în viaţă, în general! Acesta este mesajul pe care vrem să îl transmitem elevilor în cadrul unui workshop de aproximativ două ore. Mă bucură faptul că adolescenţii cu care am interacţionat până acum au fost mult mai atenţi şi mai receptivi decât ne așteptam. Feed-back-urile pe care le avem sunt foarte pozitive, lucru care ne motivează să încercăm să facem cât mai multe astfel de acţiuni în cadrul acestui proiect”, a declarat pilotul Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca, în calitate de coordonator al proiectului “Fii isteț, vei fi mai sigur!”

„Fii isteț, vei fi mai sigur!” este implementat în parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

Written by: Somes Radio


0%