play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightReal Madrid a pus pe masă 270 de milioane € pentru transferul iernii

General

Real Madrid a pus pe masă 270 de milioane € pentru transferul iernii

todayianuarie 14, 2023

Background
share close

Jude Bellingham (19 ani) este principala țintă pe piața transferurilor pentru Real Madrid.

Presa din Spania scrie că Florinetino Perez vrea să dea lovitura încă din această iarnă și a pregătit o ofertă uriașă pentru „puștiul minune” al celor de la Borussia Dortmund.Jurnaliștii de la Defensa Central anunță că Real Madrid se apropie cu pași repezi de finalizarea tranzacției.Oferta lui Florentino Perez este una „galactică”: 270 de milioane de euro! Suma va fi împărțită astfel: 100 de milioane de euro net pentru Borussia Dortmund, plus 20 de milioane în funcție de performanțele jucătorului. Agenții fotbalistului vor primi 15 milioane de euro, astfel că s-a ajuns la 135 de milioane de euro.Restul  de 135 de milioane de euro îl reprezintă salariul brut al lui Jude Bellingham pentru următoarele 6 sezoane. Fotbalistul va încasa în jur de 12 milioane de euro net pe an, ceea ce pentru Real Madrid înseamnă, cu tot cu taxe, 22 de milioane de euro pe an.

Presa din Anglia scrie că planul lui Florentino Perez va fi dus la bun sfârșit și că Jude Bellingham va deveni în scurt timp jucătorul lui Real Madrid.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ce pensie încasează Silviu Prigoană de la statul român. Multe persoane nici nu visează la această sumă

Silviu Prigoană s-a pensionat în urmă cu 3 ani, reușind să iasă înainte de termin datorită contribuțiilor avute. El se bucură de o sumă uriașă, dar vrea să ajungă în instanță pentru a-și cere dreptul. Nu a privit cu ochi buni tăierea privilegiilor foștilor parlamentari, deoarece i s-micșorat pensia. Silviu Prigoană se poate lăuda cu pensia pe care o are pe care o primește din partea statului. Deși i-a scăzut, […]

todayianuarie 13, 2023 1


0%