play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightReal Madrid vrea să-l ia neapărat în 2023! Starul pe care Florentino Perez l-a pus în capul listei de transferuri

General

Real Madrid vrea să-l ia neapărat în 2023! Starul pe care Florentino Perez l-a pus în capul listei de transferuri

todaydecembrie 29, 2022

Background
share close

Florentino Perez a fost aproape de a obține semnătura lui Mbappe, care a ales, în cele din urmă, să rămână la PSG, unde a fost ademenit cu un salariu fabulos. Acum, președintele lui Real Madrid și-a îndreptat atenția către Jude Bellingham (19 ani), puștiul care are deja 22 de selecții la naționala Angliei și este cotat de site-urile de specialitate la o sumă fabuloasă: 110 milioane de euro.Potrivit jurnalistului Ekrem Konur, Real Madrid îl va pune pe Bellingham în capul listei de transferuri.

Rămâne de văzut în ce condiții va fi de acord Borussia Dortmund să-și cedeze ”perla”, având în vedere că acesta mai are contract cu gruparea germană până în 2025.

Sunt doi ani de când Jude Bellingham a fost transferat de Dortmund de la Birmingham, din Championship, pentru 25 de milioane de euro. Tânărul mijlocaș are cifre impresionante în acest sezon. A marcat zece goluri și a bifat cinci assist-uri în 32 de partide.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

O FEMEIE DIN SUEDIA S-A CĂSĂTORIT CU UN CERȘETOR DE-AL NOSTRU! DAR NOI, CEILALȚI, CUI RĂMÂNEM?

Întotdeauna am fost fascinați de gradul de civilizație și dezvoltare al țărilor scandinave. Mirajul nordului s-a născut de pe timpul O.D. si S.S.S. Adică, odiosul dictator și sinistra sa soție. Atunci, îi pândeam pe nordici pe Litoral. Mai ales pe femele. Eram siderați că se înghesuiau la nudism, că nu aveau prejudecăți, spre deosebire de noi care eram pudici așa cum ne preda partidul atât la școală, dar și în […]

todaydecembrie 28, 2022 2


0%