play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightRobert Sighiartău: „SUPRAIMPOZITAREA CONTRACTELOR PART-TIME TREBUIE ELIMINATĂ!”

General

Robert Sighiartău: „SUPRAIMPOZITAREA CONTRACTELOR PART-TIME TREBUIE ELIMINATĂ!”

todayfebruarie 14, 2023

Background
share close

Deputatul bistrițean, Robert Sighiartău își menșine opinia de eliminare a supraimpozitării contractelor part-time. Acesta a reiterat ideea în cadrul unei postări pe Facebook.
„Rămân consecvent, taxarea introdusă de guvern la presiunea PSD este o nedreptate.
Am propus și am obținut eliminarea supraimpozitarii contractelor de muncă part-time in 2019 pentru că această supraimpozitare îi afectează în primul rând pe cei mai vulnerabili dintre români.
Apoi, PSD a impus reintroducerea ei. Orice argumente ar aduce PSD-ul, ele pălesc în față unui adevăr simplu și evident: da, evaziunea este o boală a sistemului, dar nu vindeci boala, omorând pacientul. Este nevoie de bani la buget. Dar trebuie găsite alte soluții, care să nu crească doar povara celor mai nevoiași.
Viziunea obtuză a stângii românești este de a lupta cu întreprinzătorii, în numele unei ideologii învechite, care condamnă burghezia, ca sursă a tuturor relelor. Burghezia nu mai există, domnilor. Suntem în secolul XXI. Dar știți ce există și vă prefaceți că nu vedeți? Corporațiile multinaționale care evită plata profitului în România. Nu, mai bine, veniți domniile voastre cu soluții de creștere a bugetului pe spinarea multinaționalelor, și nu a românilor amărâți, angajați part-time?
Nu, mai bine, faceți cu adevărat ceva constructiv, în interes național, decât să stricați și puținul pe care am reușit eu, sau alții, să-l facem pentru țara asta?
Consider că decizia de a impune, din nou, creșterea impozitului pentru contractele de muncă part-time contravine valorilor partidului nostru și interesului românilor.
Eliminarea acestor taxe a fost un pas crucial în promovarea aranjamentelor de muncă flexibile și a creșterii oportunităților de angajare pentru români. Decizia de a impune din nou aceste taxe a dus la pierderi de locuri de muncă și dificultăți economice pentru multe familii.
Guvernul trebuie să promoveze politici care să susțină creșterea economică și libertatea individuală. Impunerea unei impozitări excesive a contractelor de muncă part-time subminează aceste valori și contravine esenței partidului nostru.”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Adi Rus a dat primul vestea despre cel de-al doilea copil, la 6 luni după ce Vlăduța Lupău a născut! Iair nu va fi singur la părinți Adi Rus și Vlăduța Lupău sunt hotărâți să-i facă lui Iair un frățior sau o surioară.

Vlăduța și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată pe data de 6 august 2022, această zi devenind cea mai importantă din viața lor. Micuțul Iair are parte de toată dragostea familiei sale și se pare că părinții lui nu-și doresc să-l lase fără un frățior sau o surioară. Recent, partenerul de viață al artistei a dezvăluit ce planuri au de viitor, moment în care nu a ezitat să […]

todayfebruarie 13, 2023


0%