play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

General

ROCK-UL ȘI MUZICA SIMFONICĂ ÎȘI DAU MÂNA ÎNTR-UN SPECTACOL INEDIT LA “CLUJ SYMPHONY EXPERIENCE”

today09/20/2023

Background
share close

Cea de-a șaptea ediție a Cluj Symphony Experience va avea loc în perioada 22-24 septembrie în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”. Evenimentul se anunță unul grandios, cu premiere muzicale în România. Trei dintre cele mai cunoscute trupe din România – Alternosfera, Subcarpați și Cargo – cântă în exclusivitate hiturile care le-au consacrat, alături de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca, respectiv muzicieni din Chișinău.

Pe lângă concertele principale, programul Cluj Symphony Experience 2023 cuprinde multe activități inedite și creative. Este vorba despre teatru și muzică pentru copii, două scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony – concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare.

„Hai să ne dăm filme” va fi o experiență unică în care participanții vor urmări trei scurtmetraje de film mut în timp ce trupa Zephyrus (pian și vioară) va interpreta live coloana sonoră într-o manieră unică  Muzică rock cu 4 Tune Quartet

Bach electric: o incursiune cu vioara electrică și efectele ei speciale în muzica lui Bach cu violonistul trupei HARA, Mihai Andrițcu.

„Ideea de baza a festivalului este experimentarea de noi acte artistice, care iau naștere prin abordări diferite, îmbinarea de stiluri, colaborării dintre clasic și nou. În fiecare dintre cele 3 seri vom îmbina aceste concerte astfel încât publicul să fie dus printr-o călătorie muzicală inedită, de la gotic, prin folclor și muzica popoarelor, până la alternativ și trance”, spune Flavius Buzilă.

Mai multe detalii și programul actualizat al evenimentului este disponibil pe pagina: https://www.facebook.com/events/1506651896808901/.

Cluj Symphony Experience este un eveniment organizat de către Asociația Cultural-Artistică Hara și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%