play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

General

Ronaldo a plătit nota de 250.000 de euro la hotel și s-a mutat cu chirie. Unde locuiește acum starul portughez

todayfebruarie 21, 2023

Background
share close

upă un început greoi, portughezul impresionează la Al Nassr, pentru care a înscris deja de cinci ori și a oferit două assist-uri. Plătit cu 200 de milioane de euro pe an, Ronaldo a locuit până acum la Four Seasons, un hotel de cinci stele din Riyadh, capitala Arabiei Saudite. Starul a avut la dispoziție zona Kingdom Suite, la etajele 48 și 49 din clădirea cu 99 de etaje și o vedere panoramică a orașului, unde plătea circa 8.000 de euro pe noapte.

Acum, odată ce mama sa, Dolores Aveiro, a venit la Riyadh ca să petreacă timp alături de Cristiano și familia acestuia, lusitanul și Georgina Rodríguez au părăsit hotelul de lux și s-au mutat la casă nouă. La check-out, Ronaldo a plătit circa 250.000 de euro pentru șederea sa.
Cristiano și Georgina s-au mutat în weekend-ul recent încheiat într-o casă dintr-un complex exclusivist din Riyadh, cu pază la cel mai înalt nivel și acces rapid la diverse facilități, precum restaurante, magazine și săli de sport, potrivit The Sun.

Sursa citată scrie că, cel mai probabil, Ronaldo și partenera sa locuiesc acum în cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru stabilimentele de lux și viața de noapte agitată. O altă variantă pe care fotbalistul a luat-o în calcul a fost zona Al Nakheel, unde există numeroase școli internaționale.

Pentru început, fostul câștigător al Balonului de Aur nu s-a grăbit să cumpere o casă, ci a închiriat una. Proprietatea se află în apropierea stadionului lui Al Nassr, iar zona este una în care locuiesc foarte mulți cetățeni europeni care lucrează în Arabia Saudită.Odată cu mutarea la Riyadh, Ronaldo a mai făcut o mișcare pe piața imobiliară. Portughezul tocmai și-a pus în vânzare casa de cinci stele din Manchester. Aflată în Alderley Edge, proprietatea este descrisă de agenții imobiliari drept „o capodoperă a designului modern”.

Are o casă de oaspeți, piscină interioară, sală de sport, terenuri de tenis, saună și o sală de cinema uriașă. 6,2 milioane de euro este prețul pe care Cristiano îl cere în schimbul acestui conac.

Ronaldo deține mai multe proprietăți în jurul lumii. El are două case în Lisabona, două vile în zonele rezidențiale din Madrid și o clădire cu șapte etaje în Madeira, cu teren de fotbal și două piscine olimpice, unde acum locuiesc mama și fratele său, Hugo.

Written by: Somes Radio


0%