play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightRoxana Nemeș, eliminată după 14 zile petrecute la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

General

Roxana Nemeș, eliminată după 14 zile petrecute la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

todaynoiembrie 9, 2022 5

Background
share close

Roxana Nemeș, în vârstă de 33 de ani a intrat în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pe 1 noiembrie, alături de actorul Sali Levent, în vârstă de 29 de ani. Se pare că, ediția de marți, 15 noiembrie, vine cu o surpriză de proporții, după ce unul dintre colegi o va trăda pe artistă, potrivit Cancan.
Sosită în jungla din Republica Dominicană cu Savi Levent, cântăreața nu a rezistat decât 14 zile în competiția de la Pro TV. Se pare că vedeta a fost trădată tocmai de cel căruia i-a promis alianță, dar, pe care l-a trădat, la rândul ei.

Este vorba despre Cristi Mitrea, care, încă de la bun început, i-a propus Roxanei un mic pact: îi oferă imunitate, dacă face ce vrea el și, mai ales, dacă îl va proteja și ea, atunci când îi va fi venit rândul. Înțelegerea a fost făcută chiar în prima zi a blondei în Republica Dominicană.

Pentru că Roxana nu s-a ținut de cuvânt, Mitrea s-a întors împotriva ei și s-a răzbunat, evenimentul având loc în episodul ce va fi vizionat marți, 15 noiembrie, pe Pro TV.
Cristi Mitrea a trimis-o pe Roxana în lupta pentru „supraviețuire” alături de Sali Levent și Radu Vlăduț. Din păcate, vedeta a primit o probă de aruncare cu arbaleta la țintă și a pierdut.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

Eveniment Jazz la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca!

Vineri 18 Noiembrie ora 18.00 iubitorii de Jazz sunt așteptați la unul dintre cele mai importante evenimente de profil desfășurate în orașul de pe Someș. Spectacolul va fi desfășurat și duminică de la ora 18.00. Evenimentul aduce publicului atât un concurs de interpretare dar și soliști consacrați ai genului. Organizatorii au ajuns deja la ediția cu numărul 26 a acestui eveniment. Întrarea la eveniment este liberă!

todaynoiembrie 9, 2022


0%