play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - Tiha Bârgăului Radio Someș

Play Now

Tradiţii şi obiceiuri

Sanda lu’ Mărișica, Primul punct gastronomic local

todayiulie 11, 2021

Background
share close

Nu putem decât să fim mândri de înființarea și atestarea primului punct gastronomic din teritoriul nostru.

Acesta este al doamnei Sanda Mariana din Sângeorz-Băi, dar și al localnicilor, al turiștilor și al fiecărui trecător care alege să poposească puțin în zonă.

Felicitari Sanda !

Mai multe fotografii puteți vedea aici : galbn.ro/galerie-food-derby

Proiectul Experiența Celor Patru Sezoane – Food Derby este un proiect de cooperare ce are ca scop promovarea patrimoniului și a turismului gastronomic prin schimburi de bune practici. Printre obiectivele centrale se află și realizarea unui proiect tip pentru crearea unui punct de gastronomie locală.

Despre proiect puteți citi aici : galbn.ro/food-derby
Mai multe despre punctul gastronomic găsiți aici : galbn.ro/punct-gastronomic-local

Written by: admin

Rate it

Previous post

Evenimente

Proiectul „Educație prin cultură” la Răchițele

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj (CJCPCT), instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, continuă în această perioadă să promoveze cultura tradițională în rândul elevilor din județul Cluj. O nouă acțiune din cadrul proiectului „Educație prin cultură” va avea loc marți, 29 martie 2022, la Școala Gimnazială din localitatea Răchițele. De la ora 12:00 membrii Grupului „Păstrătorii Tradiţiei Răchiţele”, coordonator prof. Marioara Boc, vor interpreta pricesne în fața tinerilor. Apoi, elevii școlii vor recita poezii creștine și […]

todayiunie 13, 2021


0%