play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSărbătoare mare la Sucutard !

General

Sărbătoare mare la Sucutard !

todayoctombrie 30, 2022 4

Background
share close

Sărbătoare mare în Comuna Geaca din Județul Cluj, în Localitatea Sucutard a fost Sfințită Capela Mortuară și Casa Parohială în prezența a sute de localnici.

Slujba Sfintei Liturghii a fost oficiată de PS Benedict Bistriteanul împreună cu un sobor de preoți, fiind alături și Protopopul de Gherla.

După Liturghie cei prezenți au putut asculta cântece bisericești interpretate de Grupul Muguri de Folclor coordonat de profesorul Alexandru Filip.

Casa Parohială din Sucutard a fost Sfințită de PS Benedict iar lucrările de reabilitare au fost susținute de preotul din Sucutard.

Capela Mortuară din Sucutard a fost realizată din fondurile bugetului local după cum ne-a relatat Primarul Mihail Moldovan.

Edilul Mihil Moldovan a menționat de asemenea că luni vor începe lucrările și la Capela Mortuară din Geaca.

În cadrul liturighiei Primarul Mihail Moldovan a primit o distincție din partea PS Benedict. De asemenea și actualul preot dar și fostul preot din localitate au primit distincție. Câțiva dintre cei prezenți au primit diplome de înaltă apreciere din partea Episcopului.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ce aplicație ingenioasă au creat 6 studenți din Cluj Napoca?

Manuscrito se numește aplicația pe care studenții clujeni au gândit-o pentru copiii între 4 și 8 ani. Este un fel de caiet digital cu ajutorul căruia aceștia pot învăța să scrie, să citească și să facă, pentru început, calcule matematice simple, iar totul e gândit ca un joc. Soluția lor mobilă numită Manuscrito a fost desemnată câștigătoare la a patra ediție a competiției Innovators for Children, accelerator pentru start-up-urile din […]

todayoctombrie 30, 2022


0%