play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightScandal uriaș! Mai mulți arbitri de la Mondial, acuzați că au aranjat meciuri importante 

General

Scandal uriaș! Mai mulți arbitri de la Mondial, acuzați că au aranjat meciuri importante 

todayianuarie 15, 2023 2

Background
share close

Televiziunea daneză TV 2 Sport a emis un raport în care numele a opt dintre cele mai bune perechi de arbitri de handbal din lume ar fi implicate în aranjarea meciurilor, scrie Marca. Dintre numele apărute pe listă există și câțiva care se află în prezent la Campionatul Mondial de handbal masculin, disputat în Polonia și Suedia de pe 11 ianuarie până pe 29 ianuarie.

Croații Matija Gubica și Boris Milosevic au oficiat meciul dintre Germania și Qatar, scor 31-27 de vineri. Cei doi formează una dintre cele mai bune perechi de arbitri din lume, însă sunt suspecți în aranjarea unui total de șapte meciuri la nivel maximum în Europa, după cum informează danezii.

Raportul a fost pregătit încă din 2018 de Sportradar, o firmă de analiză de top, recunoscută ca fiind cea mai bună în ceea ce privește detectarea meciurilor trucate. UEFA se află pe lista de clienți Sportradar, care din septembrie 2016 până în noiembrie 2017 a înregistrat un număr de 26 de meciuri, printre care și dueluri din Champions League, dar și ale naționalelor, care au arătat semne clare că au fost aranjate.

Servicile de Integritate îi suspectează pe arbitri de la meciurile respective că au influnțat deznodământul pentru a obține profituri ilegale, conform raportului, scrie handball-planet.com.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

CUM ARATĂ LOREDANA GROZA NATURALĂ, FĂRĂ PIC DE MACHIAJ. A FOST FILMATĂ DE ANDREEA BĂLAN

Loredana Groza, fiica ei și Andreea Bălan au mers în India, acolo unde au luat parte la ritualuri spirituale și l-au reîntâlnit pe Jaggi Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, fondatorul mișcării „Salvează Solul”. Direct din India, Andreea a postat pe rețelele de socializare fotografii și videoclipuri în care le arată urmăritorilor ce se petrece la astfel de întruniri. În plus, Loredana Groza a fost filmată și fără pic de […]

todayianuarie 15, 2023


0%