play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSe negociază o nouă alianță politică de dreapta? Vezi ce partide își doresc alianța

General

Se negociază o nouă alianță politică de dreapta? Vezi ce partide își doresc alianța

todayoctombrie 29, 2022

Background
share close

Dreapta politică românească se reașează în jocul electoral pentru 2024. O nouă alianță politică între USR, Forța Dreptei și PMP devine din ce în ce mai vizibilă. Cătălin Drulă și Ludovic Orban au susținut discursuri în cadrul Ligii Aleșilor Locali, organizată de PMP, sâmbătă, la Parlament.

În cadrul evenimentului organizat sâmbătă de PMP, unde au participat peste 1.200 de aleși locali ai partidului, printre invitații speciali s-au numărat  Cătălin Drulă, președintele USR, dar și Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei.

Prezența și discursurile celor doi lideri de partide nu fac decât să întărească informația obținută de Gândul pe surse, conform căreia cele trei partide politice vor merge într-o alianță de dreapta la alegerile din 2024.

Eugen Tomac nu s-a ferit, de altfel, în cadrul evenimentului de sâmbătă, să le transmită colegilor: ”Cuvântul de ordine cred că este unitatea”.

Președintele PMP a mai vorbit și despre ”o forță care să dea o nouă perspectivă României”, făcând referire la următoarele alegeri.

”Este bine să fim un partid deschis către dialog și un partid care să coopereze cu cei care împărtășesc aceleași valori, pentru că avem nevoie de alegeri în două tururi”, a declarat Eugen Tomac.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Monden- Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, de Halloween la Castelul Bran

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, dar și alte celebrități, precum Angelina Jolie, ar urma să participe la o petrecere de Halloween la castelul Bran. Magnatul american Peter Thiel s-ar afla deja la București, împreună cu partenerul său, Matt Danzeisen. Printre participanți s-ar mai afla Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), […]

todayoctombrie 29, 2022


0%