play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSimona Halep a fost acuzată oficial pentru dopaj!

General

Simona Halep a fost acuzată oficial pentru dopaj!

todaynoiembrie 3, 2022

Background
share close

Suspendată provizoriu din circuitele WTA și ITF pentru rezultatul pozitiv al testului anti-doping efectuat la US Open, Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a fost acuzată oficial pentru dopaj.

Doi avocați din România care lucrează pentru Sports Resolutions – tribunalul independent la care Simona Halep va ataca, în primă fază, decizia – au anunțat că actul de acuzare i-a fost făcut cunoscut Simonei Halep, pentru care urmează 20 de zile în care poate să conteste hotărârea. „Actul de acuzare de dopaj i-a fost adus la cunoştinţă lui Halep. Faza de investigaţie a luat sfârşit. De acum înainte, Simona Halep are la dispoziţie 20 de zile, fie să conteste actul de acuzare, fie să încheie, există şi această posibilitate, un acord de recunoaştere care i-ar reduce de la 4 ani, cât este sancţiunea standard, la 3 ani,” a transmis Paul Ciucur, la TVR.Vorbind despre posibilitatea diminuării pedepsei, același avocat a precizat: „Ar fi două variante: reducerea sancțiunii sau minimizarea pagubelor, reducerea pe cât posibil în funcție de anumiți pași, după cum spuneam, o eventuală recunoaștere. Fie marșarea pe un sabotaj intenționat, dar asta presupune, desigur, o persoană care să fie dispusă, disponibilă și care să fi procedat, fără știrea ei, la această contaminare intenționată,” a adăugat Paul Ciucur.

Dacă Simona Halep nu va câștiga la tribunalul independent Sports Resolutions, din Marea Britanie, jucătoarea din România va putea continua procesul la TAS.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Centrul de Transfuzii din Bistrița a rămas fără o grupă de sânge!

Conducerea Centrului de Transfuzii din Bistrița face apel către cetățeni. Se pare că centrul din Bistrița a rămas fără Grupa BIII rh Nevativ. Această grupă de sânge este una dintre cele mai rare dar în același timp este mare nevoie de ea având în vedere diversele cazuri medicale pentru care poate fi vitală. Cei care doresc să doneze sunt așteptați le Luni până Vineri de la ora 07:00 la 12.00 […]

todaynoiembrie 2, 2022


0%