play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSimona Halep, profund afectată de suspendarea din sport

General

Simona Halep, profund afectată de suspendarea din sport

todayoctombrie 23, 2022 5

Background
share close

Cosmin Hodor, fost manager de comunicare al Simonei Halep, a vorbit despre situația în care se află acum jucătoarea de sport. El a susținut că ea este afectată, însă cu siguranță își va dovedi nevinovăția.

Într-un interviu, Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al Simonei Halep, a precizat că exact în dimineața în care a venit vestea el a vorbit cu jucătoarea. Între timp, spune acesta, a aflat ce s-a întâmplat și a rămas șocat. El a mai adăugat că Halep era ultima persoană care merita asta și că o cunoaște extrem de bine pentru a ști cât de strictă este în respectarea legii și a oricărui regulament.

„Ea nu forțează nici un verde spre galben la semafor! Îmi spunea că merg prea tare când mergeam cu 60 de kilometri la oră, dacă era limita 50.

A ajuns unde a ajuns prin prisma disciplinei. Dar asta e viața, faci sacrificii enorme pentru o carieră și câteva fracțiuni de secundă pot schimba totul. E dureros tot ce se întâmplă și cred că toți oamenii sunt lângă ea, știu cât a muncit ca să ajungă o mare jucătoare”, a spus Hodor.

Fostul manager de comunicare al Simonei a mai spus că a vorbit apoi cu ea la telefon și că este dărâmată, însă va lupta până la capăt. El i-a transmis sportivei că e important să accepte cu demnitate tot ce se întâmplă acum și să-și păstreze luciditatea pentru a duce lupta până la capăt. Acum nu mai este vorba doar despre cariera ei, ci de viitorul ei.

 

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Petre Daea, ministrul Agriculturii, prezent la festivalul „Alesul” la Sângeorz-Băi

Zi de mare festival la Sângeorz Băi, în Lunca lui Ianăș, la Cormaia, unde sute de oameni au venit  să deguste din bucatele specifice zonei, pregătite de localnici, să participe la concursul de tracțiune cabalină, dar și să asculte diferiți interpreți de muzică populară. La festival au fost prezente și diferite personalități de pe scena politică românească, precum ministrul Agriculturii, Petre Daea, deputații de Bistrița Năsăud, Robert Sighiartău și Bogdan […]

todayoctombrie 23, 2022 1


0%