play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSistem modern de colectare a deșeurilor la Năsăud

General

Sistem modern de colectare a deșeurilor la Năsăud

todayfebruarie 9, 2023

Background
share close

Primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin a vorbit la Radio Someș despre noul proiect finanțat al orașului. Este vorba de proiectul ,,Dotare/amplasare de insule ecologice digitalizate”, depus în cadrul apelului de proiect PNRR/2022/C3/S/I.1.B, COMPONENTA C3-Managementul deșeurilor, Sub-investiția I.1B-Construire de insule ecologice digitalizate din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, proiect în valoare de 2.255.593,24 lei.
Prin acest proiect vor fi amplasate 25 de insule ecologice în zona aferentă cartierului de blocuri, respectiv: 12 seturi insule ecologice tip 1 și 13 seturi insule ecologice tip 2, după cum urmează: Insula Tip 1: Insulă supraterană încasetată cu 5 containere de câte 1.1 metri cubi (mc) pentru toate cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual; sticlă; plastic și metal; hârtie și carton; Insula Tip 2: Insulă supraterană compusă din 5 containere individuale (de la 2 metri cubi până la 5 metri cubi) cu golire în partea inferioară, pentru cele 5 fracții: biodegradabil, rezidual; sticlă; plastic și metal; hârtie și carton.
Emisiunea completă poarte fi urmărită pe link-ul https://www.facebook.com/radioSOMES/videos/769326937390022

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ce spune Andreea Esca despre posibila nuntă a Alexiei Eram cu Mario Fresh: „Ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată la 20 de ani”

Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca, are o relație cu Mario Fresh, cunoscut cântăreț, de aproximativ șase ani de zile. Îndrăgostiții nu au planuri de căsătorie, însă vedeta, într-un interviu, a vorbit despre o posibilă nuntă a fiicei sale cu iubitul. Andreea Esca e de părere că cei doi sunt pre tineri pentru a se căsători acum. Alexia Eram are 22 de ani acum și o carieră de succes […]

todayfebruarie 8, 2023


0%