play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightStand cu produse din Bistrița-Năsăud în unul din marile marketuri din județ

General

Stand cu produse din Bistrița-Năsăud în unul din marile marketuri din județ

todaynoiembrie 18, 2022 5

Background
share close

Deputatul PSD Bogdan Ivan a anunțat în cadrul unei intervenții telefonice la Radio Someș că poartă discuții cu unul dintre cele mai importante lanțuri de Hipermarket din județul Bistrița-Năsăud ca în aceste magazine să existe un stand exclusiv produselor locale. Astfel producătorii locali din județ vor avea un acces mult mai facil la marile piețe de desfacere și direct către consumatori.

Bogdan Ivan a declarat la Radio Someș că în prezent discuțiile cu retailerul sunt destul de avansate iar în acest moment poată discuții și cu producătorii din județ pentru a afla care este disponibilitatea acestora pentru ca produsele lor să ajungă direct pe rafturile marilor magazine, dar se poată discuții și despre cantitatea de produse pe care producătorii o pot livra spre magazine.

Deputatul nu a dorit să dezvăluie numele lanțului de magazine dar a menționat că la începutul anului viitor va veni cu date concrete despre acest demers și chiar începând de anul viitor produsele din Bistrița-Năsăud vor avea rafturi special destinate în magazine. Tot în același context Bogdan Ivan susține că lucrează la un proiect de lege pentru ca lanțul de la producător până la cumpărător să fie scurtat iar birocrația mai simplă.

Totodată Ivan a mai declarat că își dorește ca pe viitor în privința aprovizionării cu produse, cei care pot depune oferte să fie cu prioritate din zona respectivă și mai apoi să ne întreptăm spre alte județe și localități.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Andreea Bălan a dezvăluit cum își educă cele două fetițe, după divorțul de George Burcea. „Ela înțelege valoarea banului”

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, își crește singură cele două fetițe, pe Ela și Clara, după divorțul de George Burcea. Însă, artista nu și-a răsfățat niciodată fetele peste măsură, iar cea mare știe deja valoarea banului. Andreea Bălan a făcut mărturisiri emoționante despre fetițele sale, Ela și Clara și dezvăluie care este modul în care a ales să le educe. „ Ele mereu mă întreabă când vin […]

todaynoiembrie 18, 2022


0%