play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightȘtefan Bănică a dat lovitura, e cel mai vândut artist de Crăciun. Ce spune organizatorul despre succesul show-ului: „Lumea i-a dus lipsa”

General

Ștefan Bănică a dat lovitura, e cel mai vândut artist de Crăciun. Ce spune organizatorul despre succesul show-ului: „Lumea i-a dus lipsa”

todaynoiembrie 15, 2022 1

Background
share close

Ștefan Bănică se află în pragul a 80 de concerte de Crăciun, în întreaga sa activitate muzicală, bilanț fără precedent în show-biz. El chiar are șanse reale să stabilească un nou record, la jumătatea lunii următoare, când revine, la Sala Palatului, cu alte trei spectacole incendiare. Organizatorul evenimentului, Anghel Stoian, ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre recitalurile lui Ștefan Bănică, după cei doi ani de pauză, la care biletele se vând ca pâinea caldă.

Organizatorul evenimentului, Anghel Stoian, anunță și cel de-al treilea spectacol al lui Ștefan Bănică Jr, ca în vremurile bune, de dinainte de pandemie:
„Vom anunța curând și organizarea celui de-al treilea spectacol de Crăciun al lui Ștefan Bănică junior. Biletele pentru primele două show-uri au fost epuizate și ca atare vor fi sigur trei spectacole, în perioada 15-17 decembrie, de la ora 19.30”, a precizat Anghel Stoian, organizatorul evenimentului.

Potrivit vestitului impresar al vedetelor, prețurile biletelor la show-ul lui Bănică junior sunt cuprinse între 100 și 350 de lei, cele mai scumpe fiind cele din primele rânduri ale sălii.
Dar, rețeta ideală de vânzare a biletelor include nu doar Sala Palatului, locul de desfășurare a spectacolului, sau pe online.

Ștefan Bănică jr, care a împlinit la mijlocul lunii trecute 55 de ani, organizează de două decenii celebrele sale concerte de Crăciun. Cu mențiunea că, în anii 2020 și 2021, pandemia și efectele sale nu au permis desfășurarea lor.

Chiar și așa, anul trecut, pe 20 decembrie, el a susținut un singur show de acest gen, la Antena 1. În aceste condiții, nu a fost de mirare că invitații săi de anul trecut s-au numărat în principal dintre vedetele trustului tv din Pipera.
Este vorba despre perechea de dansatori Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble, Liviu Teodorescu și Simona Gherghe. Până în prezent, Ștefan Bănică a susținut 76 de asemenea concerte de Crăciun, toate cu sold-out, care au însumat peste 150 de ore de muzică live și la care au asistat peste 340.000 de spectatori.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Încă un Punct Termic pus la pământ!

S-a demolat și fostul punct termic de pe Intrarea Cireșului din Bistrița!   Pentru a face loc unei parcări suplimentare în proximitatea spațiului de joacă din zona „Casa Albă”, vechiul punct termic nr. 24 de pe Intrarea Cireșului a fost înlăturat.   Din rațiuni tehnice, a fost necesară păstrarea postului Trafo, dar asta nu împiedică amenajarea a noi locuri de parcare în acel perimetru relativ aglomerat, transmite primarul Ioan Turc. […]

todaynoiembrie 15, 2022


0%