play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightStela Enache a avut prima reacție cu privire la noul film „Liceenii”. „Acum s-au schimbat lucrurile”

General

Stela Enache a avut prima reacție cu privire la noul film „Liceenii”. „Acum s-au schimbat lucrurile”

todaynoiembrie 2, 2022 5

Background
share close

Stela Enache, în vârstă de 72 de ani, a interpretat melodia „Ani de liceu” care rulează în filmul „Liceenii”. Artista a reacționat acum cu privire la reluarea filmărilor. Recent, Irina Margareta Nistor a afirmat chiar că protagoniști vor fi fiul lui Ștefan Băncă Jr. și Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin. Interpretul și fosta soție au infirmat zvonurile.

“Eu sunt fericită că cineva a preluat ideea. Acum vreau să văd ce iese pentru că e o altă etapă. Nu mai sunt elevii aceia care erau disciplinați cu cordelute și uniforme. Și legătura aceasta dintre elevi și profesori cred că a fost mult mai puternică pe vremea aceea. Și diriginta care, într-adevăr avea ceva de spus și care era de partea elevului. Dacă aveai niște probleme puteai să discuți cu diriginta și în particular și la ore. Și, bineînțeles acei profesori, cei mai de temut, profesorul de matematică și profesorul de română, care își dădeau toată silința să te ajute.
Eu, cel puțin nu am cunoscut noțiunea de meditație. Acum s-au schimbat lucrurile și sper să nu fie cu probleme, cu droguri, cu sex… Pentru că atunci era într-adevăr o perioadă foarte naivă, frumoasă, foarte copilăroasă pot să spun”,  a declarat Stela Enache, pentru Viva.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Victor Pițurcă, nemilos cu Gigi Becali după plecarea lui Dică de la FCSB

Eșecul cu U Cluj, 1-2, din etapa a 16-a, i-a fost fatal lui Nicolae Dică (42 ani). Antrenorul a demisionat de la vicecampioana României, la doar 10 ore după ce Gigi Becali (64 ani) și-a manifestat nemulțumirile față de jocul roș-albaștrilor. Victor Pițurcă (66 ani) a lucrat cu Gigi Becali (64 ani) în două rânduri, în trecut, și susține că Nicolae Dică (42 ani) a greșit atunci când a acceptat […]

todaynoiembrie 2, 2022


0%