play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSURSE. România în Schengen, Bulgaria out !

General

SURSE. România în Schengen, Bulgaria out !

todaynoiembrie 18, 2022

Background
share close

Olanda ar putea solicita oficial separarea Bulgariei de România la votul care va decide care dintre aceste țări, alături de Croația, se va alătura Spațiului Schengen, scrie presa bulgară. Potrivit acesteia, Bulgaria ar urma să fie sacrificată și să rămână în afara zonei europene de liberă circulație.

Haga lucrează pentru separarea României de Bulgaria la vot, iar acest lucru este aproape sigur că se va întâmpla, scrie ziarul bulgar Capital, citând surse proprii și preluat de Rador.

Din cauza problemelor politice interne din Olanda, Bulgaria va fi sacrificată, iar aceasta ar fi o înfrângere uriașă pentru Sofia, pentru că de facto ar izola-o. Vom vedea dacă asta se va întâmpla pe 8 decembrie, potrivit Duma, citat de Rador.

Dar și acum este clar că Croația are sprijinul tuturor țărilor care vor vota, dar deja se strecoară și ideea că Haga va sprijini România, dar nu și Bulgaria. În ceea ce privește Suedia, votul ei nu a fost încă decis în mod decisiv – pro sau împotriva Bulgariei.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Junele-prim care a fost adorat o viață întreagă. Iurie Darie a jucat în zeci filme, iar la sfârșitul vieții și-a dorit să apară într-un film pentru adulți

Iurie Darie este, fără niciun dubiu, unul dintre cei mai iubiți actori români. Frumos, carismatic, blând și extrem de talentat, artistul a reușit, timp de decenii întregi, să-și capteze fanii într-un mod unic. Și când nimeni nu se aștepta ca Iurie Darie să mai uimească cu ceva, actorul a realizat un pictorial erotic alături de soția sa, Anca Pandrea, susținând, alături de aceasta, că nu ar refuza să joace într-un […]

todaynoiembrie 17, 2022


0%