play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Oncești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Ieud Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

General

TÂRGUL “PRODUS DE CLUJ” AJUNGE LA SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII ÎN BACIU

today06/30/2023

Background
share close

Consiliul Județean Cluj, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Baciu, organizează cea de-a II-a ediție a Târgului Produs de Cluj în comuna limitrofă municipiului reședință de județ.

Derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, evenimentul se va desfășura pe stadionul comunal între 30 iunie și 2 iulie, cu un program cuprins între orele 12:00 și 23:00.

„Organizarea unui târg tradițional în comuna Baciu a apărut ca o necesitate, având în vedere faptul că populația acesteia a crescut în ultimii ani și era firesc să îi oferim și ocazia unei întâlniri cu artizanii și producătorii clujeni. Participăm aici cu partenerii noștri care, iată, sunt cu noi de 11 ani, dar oferim și noilor întreprinzători șansa de a-și expune roadele muncii și de a se face cunoscuți. Practic, Asociația Produs de Cluj își îndeplinește rolul pentru care a fost creată, acela de a promova micii meseriași clujeni care conservă tradițiile locale.” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La târgul de la Baciu vor fi prezenți aproximativ 30 de expozanți, artizani și producători de preparate alimentare, o terasă de alimentație publică, dar și parteneri noi care vor oferi celor prezenți diverse preparate culinare tradiționale și nu numai. 

Ca de obicei, la târgurile desfășurate sub brandul Produs de Cluj va fi amenajat un parc de distracții, iar cei mai mici vizitatori vor avea parte de activități distractive și teatru de păpuși.

Zilnic, pe scena din incinta târgului vor avea loc spectacole de muzică ușoară susținute de artiști în vogă, dar nu va lipsi nici folclorul, aici urmând să evolueze nume consacrate ale genului precum și tinere talente.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%