play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista a dezvăluit unul dintre numele fiului ei: „Știu sigur că va fi…”

today01/09/2023

Background
share close

Theo Rose a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita artista urmează să devină mamă pentru prima oară alături de iubitul ei, Anghel Damian. Ei bine, dacă la începutul sarcinii, frumoasa cântăreață a fost reticentă în a oferi detalii, cât și în a face publică vestea, după ce s-a aflat, lucrurile s-au schimbat. Theo Rose le-a arătat fanilor ei din mediul online pentru prima dată burtica de gravidă. Mai mult decât acum, a dezvăluit și unul dintre prenumele copilului.

Theo Rose a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Artista radiază de fericire! Frumoasa solistă și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată în câteva luni, astfel că sunt pregătiți pentru cel mai important rol din viața lor. Încă de la începtul sarcinii, cântăreața s-a confruntat cu problemele specifice primului trimestru, iar de ceva timp au apărut în program nenumărate pofte de graviduță.
Așa cum era de așteptat, toți din jurul ei încearcă să facă orice pentru a fi bine. De unde știm acest lucru? Theo Rose se bucură de o mare comunitate de urmăritori în mediul online, astfel că zilnic împărtășește diferite momente din viața ei. Ba mai mult decât atât, nu ezită să le ofere informații cu privire la sarcina ei și despre cum evoluează lucrurile.
Fanii sunt nerăbdători ca Theo Rose să le împărtășească momente din viața ei, astfel că recent artista le-a făcut o mare surpriză. În timp ce era pe live, mulți urmăritori i-au cerut să le arate burtica de gravidă. Ce-i drept, încă de când a rămas însărcinată a încercat să poarte haine cât mai largi pentru a o ascunde, astfel că toată lumea era curioasă. Deși nimeni nu se aștepta, la insistențele tuturor celor ce o iubesc, îndrăgita cântăreața le-a arătat cum arată burtica ei de gravidă în aceste momente.
Așa cum era de așteptat, fanilor nu le-a venit să creadă ceea ce vede. Mulți dintre ei au imortalizat momentul pentru a se bucura de el și cu alte persoane, imaginile devenind virale. Nu doar burtica de gravidă a uimit pe toată lumea, ci și dezvăluirile artistei. Întrebată despre numele copilului, cântăreața a mărturisit că încă nu a luat o decizie finală, însă știe clar că o să poarte numele de sfânt ‘Ioan’.

Written by: Somes Radio


0%