play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightUn bărbat, arestat, după ce a furat 19.000 de lei dintr-un seif al unei firme din Zalău

General

Un bărbat, arestat, după ce a furat 19.000 de lei dintr-un seif al unei firme din Zalău

todaymai 13, 2023

Background
share close

Joi, 11 mai, în jurul orei 08.31, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la gestionarul unei societăți comerciale din municipiul Zalău, că, persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din seiful societății respective.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău.

Polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 10 spre 11 mai a.c., ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite și dezactivarea sistemului de alarmă, într-o societate comercială din municipiul Zalău și ar fi sustras dintr-un seif 19.250 de lei, din care polițiștii sălăjeni au recuperat 18.900 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 39 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, 12 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale îl vor prezentat pe bărbatul de 39 de ani, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul va analiza oportunitatea dispunerii altor măsuri legale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Polițiștii din Alba au prezentat elevilor consecințele portului sau folosirii fără drept a obiectelor periculoase

Polițiștii din Alba au prezentat elevilor consecințele portului sau folosirii fără drept a obiectelor periculoase, precum cuțitele, dispozitivele pentru șocuri electrice ori spray-uri paralizante. La activități au participat polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sprijiniți de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică din întreg județul Alba. Este […]

todaymai 13, 2023


0%