play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightUn fost selecționer, numit principal la FK Csikszereda! A antrenat în Ungaria, Belgia sau Scoția

General

Un fost selecționer, numit principal la FK Csikszereda! A antrenat în Ungaria, Belgia sau Scoția

todaynoiembrie 30, 2022

Background
share close

Csaba Laszlo, secund al lui Lothar Matthaus la naționala Ungariei și apoi selecționer al Lituaniei și Ugandei, le-a pregătit la nivel de echipe de club pe Heart of Midlothian și Dundee United din Scoția sau Charleroi din Belgia.

FK Csikszereda a anunțat miercuri instalarea ca antrenor principal a lui Csaba Laszlo, tehnician în vârstă de 58 de ani născut în România dar cu o carieră importantă în străinătate, care deja figura în organigrama clubului din Liga 2 ca director tehnic.

Fost selecționer al Ugandei și al Lituaniei, antrenorul de origine maghiară le-a pregătit la nivel de echipe de club pe Heart of Midlothian și Dundee United din Scoția, Charleroi din Belgia sau Ferencvaros și MTK Budapesta din Ungaria, printre altele.

Csaba Laszlo a fost și secundul lui Lothar Matthaus la naționala Ungariei.

”După înfrângerea cu Șelimbăr de luni, conducerea clubului a decis că Csaba Laszlo va activa ca antrenor principal. Francisc Dican (n.r. – fostul antrenor) va continua la noi ca scouter”, a anunțat pe site-ul oficial FK Csikszereda, locul 6 în clasamentul diviziei secunde după primele 15 etape.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Alina Ceușan, despre câștigurile ca influencer.

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute influenceriță din România, a vorbit despre câștigurile ca și creator de conținut. De asemenea, ea a vorbit și despre afacerile pe care le are și de care se ocupă. Mulți o știu pe Alina Ceușan de pe Instagram sau YouTube, dar și de când a participat alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan, la „Asia Express”. Este o femeie extrem de muncitoare și […]

todaynoiembrie 30, 2022


0%