play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

General

Un pompier bihorean, multiplu campion național la culturism, organizează un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetiță grav bolnavă, în Marghita

today04/03/2024

Background
share close

Soldatul George Furcic, pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita are 23 de ani, Este deținătorul a două titluri de campion național la culturism și a altor trei titluri de vicecampion la competiții internaționale de profil.

Tânărul organizează, în colaborare cu Asociația “O șansă pentru toți”, un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetiță, în vârstă de 5 ani, grav bolnavă.

George este fiu de pompier militar. A înțeles, încă din copilărie, că o asemenea profesie, dedicată protejării semenilor, implică nu doar competențe profesionale, disciplină și autodisciplină, ci și calitate sufletească. A îmbrățișat profesia părintelui său și este acum pompier servant.

George este apreciat de colegi atât pentru implicarea și modul exemplar de îndeplinire a sarcinilor de serviciu, , cât și pentru altruismul de care dă dovadă, concretizat în acțiuni dedicate celor aflați în suferință.

Misiune de suflet

O astfel de “misiune de suflet” va avea loc sâmbătă, 06 aprilie, între orele 17:00 – 19:00, la Sala de Sport “Octavian Goga” din Marghita. George și  Asociația “O șansă pentru toți”, vor organiza un eveniment caritabil pentru Noemi, o fetiță, de 5 ani, cu grave probleme de sănătate, ai cărei părinți, așa cum au mărturisit, “visează ca fiica lor să reușească să stea în fund și să facă câțiva pași”.

Pentru strângerea fondurilor, George a mobilizat sportivi din “industria fitness” din toată țara, suma adunată până acum, acoperind contravaloarea a două terapii, iar sâmbătă, în cadrul evenimentului caritabil organizat pentru Noemi, îi va antrena, timp de o oră, pe cei prezenți, după care, le va furniza informații despre o alimentație sănătoasă.

Următorul proiect caritabil în care este implicat, dedicat colectei de fonduri pentru trei copii (Noemi, Maria și Cosmin), se va desfășura duminică, 07 aprilie a.c., de la ora 17.00, la Casa de Cultură Marghita. În cadrul evenimentului, la care sunt invitați cât mai mulți copii, George îi va angrena pe cei mici în jocuri sportive, învățându-i, prin intermediul unor activități distractive, să prețuiască sportul și beneficiile acestuia.

 

Elena Vesa

 

 

Written by: Somes Radio


0%