play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Unitățile de cazare din Bistrița-Năsăud întrunesc condițiile de siguranță a turiștilor. Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud au aplicat doar câteva sancțiuni

today12/29/2023

Background
share close

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au efectuat o serie de controale la unitățile de cazare din județ. Doar câteva sancțiuni au fost aplicate în județ.

Specialiști ai I.S.U. Bistrița – Năsăud, din cadrul Inspecției de Prevenire (I.P.), efectuează, în aceste zile, acțiuni de îndrumare și control la unitățile de turism din județul Bistrița – Năsăud.

Din totalul celor controlate, în câteva cazuri au fost descoperite mici deficiențe, unele dintre acestea fiind corectate chiar în timpul controalelor, sub supravegherea ofițerilor ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, căpitan Marius Rus, acțiunile de control în domeniul HORECA se desfășoară în mod periodic în județul nostru. În ultimele săptămâni, odată cu ocuparea unităților de cazare, controalele sunt necesare pentru a preveni situațiile de risc în care turiștii ar putea să fie victime.

„Pe parcursul zilei de ieri, pompierii bistrițeni au identificat 13 deficiențe și au aplicat 13 sancțiuni, printre care 3 amenzi contravenționale, în cuantum de 2000 lei.
De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, 28 decembrie a.c., inspectorii I.P. au efectuat și două acțiuni de informare preventivă privind riscurile iminente în cazul nerespectării măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, principalele măsuri care trebuie luate pentru evitarea posibilelor situații de urgență generate de incendii, dar și modul de comportament ce trebuie adoptat în cazul producerii unor incendii sau a altor situații de urgență.”, transmite căpitan Marius Rus.

Acțiunile de informare, verificare și control ale pompierilor bistrițeni vor continua și în următoarea perioadă, în special în zonele turistice unde, în această perioadă, se așteaptă prezența unui număr mare de turiști, dar și la unitățile de alimentație publică unde se organizează „Revelionul” sau în locurile publice unde vor avea loc activități cultural-artistice organizate de autoritățile locale cu prilejul anului nou.

Written by: Somes Radio


0%