play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightUnul dintre cele mai spectaculoase trasee turistice din Bistrița-Năsăud s-a realizat în Tiha Bârgăului !!!

General

Unul dintre cele mai spectaculoase trasee turistice din Bistrița-Năsăud s-a realizat în Tiha Bârgăului !!!

todayseptembrie 12, 2022 1

Background
share close

Primăria Tiha Bârgăului alături de primarul Vasile Șut și angajații Ocolului Silvic au amenajat în această perioadă unul dintre cele mai frumoase trasee montane.

De-a lungul traseului puteți admira peisaje care îți taie respirația, arbori seculari, numeroase formațiuni geologice, specii de plante, păsări și animale.Din loc în loc vă puteți informa, consultând panourile amplasate special pentru acest lucru, iar dacă ați obosit vă puteți odihni în locurile amenajate și vă puteți răcori cu cea mai pură apă din izvoarele de pe traseu. Traseul pornește din Drumul Național 17 (zona Surupătură) și se termină în Colibița.

Fondurile alocate pentru realizarea acestui proiect au fost alocate din bugetul local al comunei Tiha Bârgăului. În cadrul unei intervenții la Radio Someș, primarul Vasile Șut a susținut că iși dorește ca pe viitor turismul din zonă să fie din ce în ce mai exploatat, iar acest lucru va fi posibil și după ce va fi realizată pârtia de schi din Colibița și totodată toate utilitățile vor fi funcționale în Piatra Fântânele, astfel se va crea în zonă un adevărat circuit turistic între Piatra Fântânele și Colibița, putând pune în valoare cu adevărat Ținutul Contelui Dracula

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Călător prin ARDEAL – Mănăstirea SALVA, Bistrița-Năsăud

În primăvara anului 1994, pe frumoasele coline ale Ţării Năsăudului, în partea de răsărit a comunei Salva, pe culmea lină a dealului Migii, la locul numit Fântâna Marcului, ocrotit de murmurul tainic al stejarilor pădurii Dumbrava, avea să răsară un “boboc”, în frumoasa grădină de flori a mănăstirilor din Transilvania. Bunul Dumnezeu a binecuvântat zidirea Mănăstirii „Izvorul Tămăduirii”, cea mai frumoasă podoabă pentru credincioşii Comunei Salva şi nu numai, acolo […]

todayseptembrie 9, 2022 2 2


Similar posts


0%