play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightValeriu Iftime, acționar la Dinamo? Ce răspuns a dat patronul de la FC Botoșani

General

Valeriu Iftime, acționar la Dinamo? Ce răspuns a dat patronul de la FC Botoșani

todaymartie 9, 2023

Background
share close

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii acționari ai lui Dinamo, au susținut prima conferință de presă în calitate de oficiali ai grupării din ”Ștefan cel Mare”.Printre altele, cei doi au spus că au de gând să aducă și alți investitori la club, iar în viitor să listeze clubul la bursă. Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a recunoscut că ar fi fost dispus să preia clubul, dacă acesta nu ar fi fost măcinat de ”datoriile istorice”.

”În următorii ani”, acționarii lui Dinamo au de gând să investească aproximativ 12 milioane de euro la club.”Nu, nu mi-aș permite să investesc la Dinamo. Dacă echipa nu ar avea datorii, poate. Dar eu mă chinui la Botoșani, e greu… Eu aș putea ține echipa. Dacă erau doar datoriile actuale, o luam eu, dar datoriile istorice te mănâncă”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.Pe lângă Certinvest, Eugen Voicu mai are o afacere și în domeniul imobiliarelor. Deține Meta Estate Trust, un furnizor de capital pentru investiții imobiliare. Compania este fondată în anul 2021, în care a înregistrat active totale de 71,6 milioane de lei, dintre care 70 la sută doar active imobilizate.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Traficanți de droguri de mare risc, prinși în Bistrița

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic internațional de droguri de risc și trafic intern de droguri de risc. În cauză, s-a reținut că, la data de 8 martie 2023, doi bărbați, de 34, […]

todaymartie 9, 2023


0%