play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightVĂRU’ SĂNDEL A RENUNȚAT DEFINITIV LA MUZICA POPULARĂ. MOTIVUL PENTRU CARE A LUAT ACEASTĂ DECIZIE RADICALĂ

General

VĂRU’ SĂNDEL A RENUNȚAT DEFINITIV LA MUZICA POPULARĂ. MOTIVUL PENTRU CARE A LUAT ACEASTĂ DECIZIE RADICALĂ

todaymartie 24, 2023

Background
share close

Văru’ Săndel a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa. După ani de zile petrecuți în industria muzicală populară, artistul s-a reorientat și a decis că vrea să facă parte din lumea filmului.

Recent, Văru’ Săndel a mărturisit că are o casă de producție în continuă dezvoltare și își dorește să lucreze, în viitor, cu actori internaționali. Iată ce declarații a făcut Văru’ Săndel , în cadrul unei emisiuni televizate.
Văru’ Săndel: ”Am lăsat deoparte tot ce înseamnă spectacole”
Artistul a mărturisit că producția de film și dezvoltarea casei de producție îi ocupă mult timp, așa că a renunțat la tot ceea ce înseamnă petreceri, zilele orașelor sau diverse spectacole la care el era prezent, în perioada în care activa în divertismentul popular muzical.

”Divertismentul popular muzical pe care eu îl practicam până acum o vreme, că acum am lăsat-o mai moale, tocmai din cauză că, producția de film și ce avem de făcut în filmele noastre, nu vom mai fi noi în roluri principale. Vom ajunge să facem și filme cu actori străini, dar, ca să nu plătim mai mult, am jucat noi, se va dezvolta și casa de producție.

Am lăsat deoparte tot ce înseamnă spectacole, zilele orașelor, comunelor, petrecerile organizate, le-am dat de-o parte. Producția de film durează cam un an, de când ne vine ideea, până începem filmările”, a mărturisit Văru’ Săndel.
Soția, cel mai mare sprijin pentru Văru’ Săndel
Pe cât de agitată poate fi viața artistului, sprijinul cel mai mare îl primește din partea soției sale. De asemenea, un alt lucru pe care Văru’ Săndel l-a învățat este că, înțelegerea în familie se datorează problemelor care ”sunt lăsate afară”.
„Este și a fost o viață. Acum nici nu mai are întrebări, mă întreabă dacă în weekend suntem acasă toți. E o minune ce mi s-a întâmplat în familie, cred că și eu am știut să mulțumesc și când sunt în familie, să fiu acolo. Dacă nu lași problemele de la treabă, nu le lași la ușă, acasă nu mai ești acasă”, a mai spus artistul.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Mesajul viral al lui Andrew Tate de după gratii: ”Am o pungă de plastic”

Arestat preventiv în decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, fostul luptător Andrew Tate este în continuare în închisoare, după ce Tribunalul București a decis pe 14 martie să respingă cererea făcută de milionarul britanic.Instanța a respins cererea lui Andrew Tate de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune, iar fostul sportiv, la fel ca fratele său Tristan, a rămas după gratii. Britanicul de origine americană este […]

todaymartie 24, 2023


0%