play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightVeste uriașă pentru Dinamo: ”Sunt în contact cu cineva din Arabia. Are câteva zeci de miliarde din petrol”

General

Veste uriașă pentru Dinamo: ”Sunt în contact cu cineva din Arabia. Are câteva zeci de miliarde din petrol”

todaynoiembrie 11, 2022 5

Background
share close

Un investitor arab, cu o avere de ”zeci de miliarde”, ar fi interesat să preia Dinamo, club aflat de o bună perioadă de timp în insolvență și într-o situație delicată din punct de vedere financiar. Până atunci, Dinamo așteaptă modificarea planului de reorganizare, care ar putea fi aprobat la finalul acestui an. Dacă acest lucru se va întâmpla, procesul ar putea fi urmat de alte vești bune pentru gruparea ”roș-alba”.În primul rând, datoriile ar putea fi diminuate, astfel că proiectul poate prezenta mai mult interes pentru potențialii investitori, care sunt în continuare ”în contact” cu oficialii lui Dinamo, așa cum lasă de înțeles Răzvan Zăvăleanu.

„Chiar eu pot divulga că am fost și sunt în contact cu cineva din Arabia, care a spus trei lucruri: ‘Eu vreau să investesc neapărat într-un club de fotbal din România care are perspective’. Și a zis că s-a gândit la Dinamo. S-a întâmplat asta în urmă cu o lună și jumătate.Această persoană are câteva zeci de miliarde din petrol. De unde interesul? Fiindcă un nepot de-ai lui a făcut facultatea la București, mi-a fos mie student. El venea la meciuri, iar omul a avut această idee.A zis: ‘Nu mă bag în această discuție până când nu se întâmplă trei lucruri. Dinamo să aibă un singur finanțator, nu mă interesează nici PCH, nici ce vorbiți voi. Pe mine mă interesează ca acest club să aibă un singur proprietar, să fie 100% posesorul al acțiunilor. Voi negocia doar cu acea persoană și vom stabili cât dorește. Îi voi da cât dorește și poate vom cădea la un acord’. Se pare că acest lucru s-a întâmplat la ședința din data de 14, când pare-se că PCH ar fi luat 99% din acțiuni”, a spus Constantin Anghelache, la GSP Live.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Mutarea spectaculoasă pusă la cale de cel mai bogat club din lume

După ce au cheltuit nu mai puțin de 136 de milioane de euro pentru transferuri în vară (75 doar pentru transferul lui Alexander Isak de la Real Sociedad), cei de la Newcastle nu vor să se oprească și au pus ochii și pe un jucător de la Atletico Madrid. Yannick Ferreira Carrasco (29 de ani), internaționalul belgian de la Atletico Madrid, este în atenția grupării de pe St. James Park, notează […]

todaynoiembrie 11, 2022


0%