play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightVești bune legate de Centura Bistriței!

General

Vești bune legate de Centura Bistriței!

todayianuarie 30, 2023

Background
share close

Vești bune pentru bistrițeni!
Primarul Ioan Turc a anunțat că de la jumătatea acestui an ar putea începe lucrările la proiectul Tehnic al noi centuri a Municipiului Bistrița.
„În a doua jumătate a anului viitor, ne vom ocupa de contractarea proiectului tehnic în vederea execuției centurii ocolitoare a Bistriței!
Conform unui recent sondaj de opinie, pentru cei mai mulți dintre concitadinii noștri, centura ocolitoare a municipiului Bistrita reprezintă un deziderat, circa 80% dintre respondenții sondajului apreciind că este vorba de un obiectiv necesar.
Pentru ca municipiul nostru să aibă cât mai devreme o centură ocolitoare, în 31 martie 2021 am semnat un protocol de colaborare cu CNAIR pentru „Varianta de ocolire Bistrița”, ca parte a interconectării aliniamentului Autostrăzii Nordului, potrivit căruia, după realizarea studiului de fezabilitate, responsabilitatea pentru proiect tehnic și execuție va reveni municipalității. Acest protocol de colaborare a fost adiționat prin intrarea în parteneriat, alături de Primăria Bistrița, a Consiliului Județean și a primăriilor Budacu de jos și Livezile, în vederea creșterii capacității de implementare a proiectului.
În condițiile semnării aseară, la CNAIR, a contractului privind realizarea studiului de fezabilitate pentru tronsonul Bistrița – Dej, dacă totul decurge cum este prevăzut, în 18 luni putem să preluăm responsabilitatea contractării proiectului tehnic și a execuției pentru centura ocolitoare a Bistriței.” a menționat Ioan Turc primarul Municipiului Bistrița

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Florin Piersic împlinește 87 de ani. Viața și cariera unuia dintre cei mai iubiți actori români

Florin Piersic este un actor român de teatru, film, radio și televiziune, care a reușit să surprindă publicul prin rolurile sale magistrale. Acest „Făt Frumos al cinematografiei autohtone”, așa cum era supranumit în trecut, este cunoscut pentru incredibila sa carieră de peste șase decenii în teatru și film. Florin Piersic este o prezență plăcută publicului și prin prisma aparițiilor savuroase din emisiunile TV. De fiecare dată când este invitat la […]

todayianuarie 27, 2023 3 2


0%