Brandul “Victoria Beckham” este un un adevărat succes, fiind preferat de multe dive de la Hollywood. Mamă a patru copii, soția legendarului David Beckham, creatoare de modă și artistă, Victoria Beckham este un simbol al vremurilor noastre… și pare incredibil că pe 17 aprilie a împlinit 50 de ani!

“În timp ce mă pregătesc să pășesc în era 50 (pe tocuri, desigur!), mă simt incredibil de binecuvântată că am atins acest milestone. Binecuvântată, dar și împlinita și profund mulțumită. Nu doar de unde mă aflu ca femeie, ci și de cât de departe au ajuns brandurile mele de modă și frumusețe. Ambiția mea a fost întotdeauna să împuternicesc femeile și să le fac să se simtă ca cea mai bună versiune a lor. Pentru mine, asta însemna să am încredere în instinctul meu și să nu compromit niciodată viziunea mea creativă.
Eu cred că poți fi multe lucruri. O vedetă pop, o mamă, o soție, un designer… Pasiunea mea a fost întotdeauna să visez mare, apoi să visez și mai mare! Crede în tine mai întâi – apoi și toți ceilalți o vor face. Și dacă ești cu adevărat norocos, vei găsi pe cineva care crede în tine chiar mai mult decât o faci tu. @DavidBeckham, sunt mereu recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul tău necondiționat și pentru copiii noștri frumoși”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.