play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now

Evenimente

Vinerea zi de sushi la Rapsodia !

todayseptembrie 28, 2022 1

Background
share close

Rapsodia, restaurantul si galeria de artă a bistrițenilor iși propune să formeze o tradiție în ceea ce privește preparatele zilelor de vineri.

Astfel în fiecare vineri, Rapsodia vă invită la o cină asiatică. Sushi-ul va fi vedeta restaurantului. Deja acest preparat a fost testat de mai multe persoane care au trecut pragul restaurantului și au exclamat că „Este cel mai bun sushi mâncat vreodată !”. Noi vă propunem o experiență asiatică în fiecare zi de vineri pentru a gusta din aceste preparate deosebite, la acest restaurant al bistrițenilor așa cum îl recomandă conducerea.

Specialiștii susțin că mâncarea asiatică este cea mai răspândită în lume și că provoacă dependență. Noi înclinăm să credem că Rapsodia, acest loc special din inima Bistriței provoacă dependență, alături de ambianța creată în interior dar și datorită produselor pe care le găsiți.

În aceasă vară preparatul care s-a remarcat cel mai mult și a fost la mare căutare printre cei care au trecut pragul restaurantului au fost „Oasele de vită” practic, măduva acestora. O splendoare și o nebunie de gusturi ! Unde mai pui că sunt bogate în colagen și ajută extrem de mult la ten. Totuși nu putem uita de paste, ciorbe, steak-uri de toate felurile, preparate din berbecuț, supe creme și deserturi, toate cu arome încântătoare  pentru orice om care apreciază o gustare bună și mai ales nu se poate abține.

Un lucru foarte important de reținut despre Rapsodia ! Produsele din care se prepară mâncărurile sunt atent selecționate de bucatari și marea lor majoritate sunt procurate de pe plan LOCAL. Rapsodia se dorește a fi un restaurant care încurajează produsele BIO, însă procurate de la producatorii locali. Aprovizionarea se face zilnic de la producători, astfel produsele sunt extrem de proaspete.

În final vă spunem și că la Rapsodia găsiți cramele din Bistrița-Năsăud ! Așadar experiența întregului județ o găsiți mereu la loc de cinste.

Pentru după-amiază de toamnă liniștită în care doriți mâncare bună, o băuturică fină și o ambianță excelentă  vă propunem să apelați cu încredere la Rapsodia 0737 377 328, Bistrița, Piața Petru Rareș nr.1 vis a vis de Consiliul Județean.

Mai jos vă lăsăm câteva mostre din ce am gustat noi pe la Rapsodia, nu de alta dar trebuie să vă convingeți că Rapsodia merită vizitată !

DAR ATENȚIE CHIAR PROVOACĂ DEPENDENȚĂ !

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

TOAMNA BISTRIȚEANĂ 24, 25 septembrie

      Primăria Bistrița și Palatul Culturii Bistrița organizează, în 24 și 25 septembrie, în zona Heidenfeld din Viișoara, evenimentul TOAMNA BISTRIȚEANĂ. După 2 ani de pauză pandemică, vom sărbători Ziua Recoltei, cu cântec, joc și voie bună. La standuri, vor fi expuse și comercializate bucatele toamnei, dar vom avea și perimetre destinate alimentației publice. Participanții la expoziția de bucate vor fi premiați cu câte 3 distincții pentru fiecare […]

todayseptembrie 19, 2022 3 2


0%