play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

Evenimente

Vinerea zi de sushi la Rapsodia !

todayseptembrie 28, 2022

Background
share close

Rapsodia, restaurantul si galeria de artă a bistrițenilor iși propune să formeze o tradiție în ceea ce privește preparatele zilelor de vineri.

Astfel în fiecare vineri, Rapsodia vă invită la o cină asiatică. Sushi-ul va fi vedeta restaurantului. Deja acest preparat a fost testat de mai multe persoane care au trecut pragul restaurantului și au exclamat că „Este cel mai bun sushi mâncat vreodată !”. Noi vă propunem o experiență asiatică în fiecare zi de vineri pentru a gusta din aceste preparate deosebite, la acest restaurant al bistrițenilor așa cum îl recomandă conducerea.

Specialiștii susțin că mâncarea asiatică este cea mai răspândită în lume și că provoacă dependență. Noi înclinăm să credem că Rapsodia, acest loc special din inima Bistriței provoacă dependență, alături de ambianța creată în interior dar și datorită produselor pe care le găsiți.

În aceasă vară preparatul care s-a remarcat cel mai mult și a fost la mare căutare printre cei care au trecut pragul restaurantului au fost „Oasele de vită” practic, măduva acestora. O splendoare și o nebunie de gusturi ! Unde mai pui că sunt bogate în colagen și ajută extrem de mult la ten. Totuși nu putem uita de paste, ciorbe, steak-uri de toate felurile, preparate din berbecuț, supe creme și deserturi, toate cu arome încântătoare  pentru orice om care apreciază o gustare bună și mai ales nu se poate abține.

Un lucru foarte important de reținut despre Rapsodia ! Produsele din care se prepară mâncărurile sunt atent selecționate de bucatari și marea lor majoritate sunt procurate de pe plan LOCAL. Rapsodia se dorește a fi un restaurant care încurajează produsele BIO, însă procurate de la producatorii locali. Aprovizionarea se face zilnic de la producători, astfel produsele sunt extrem de proaspete.

În final vă spunem și că la Rapsodia găsiți cramele din Bistrița-Năsăud ! Așadar experiența întregului județ o găsiți mereu la loc de cinste.

Pentru după-amiază de toamnă liniștită în care doriți mâncare bună, o băuturică fină și o ambianță excelentă  vă propunem să apelați cu încredere la Rapsodia 0737 377 328, Bistrița, Piața Petru Rareș nr.1 vis a vis de Consiliul Județean.

Mai jos vă lăsăm câteva mostre din ce am gustat noi pe la Rapsodia, nu de alta dar trebuie să vă convingeți că Rapsodia merită vizitată !

DAR ATENȚIE CHIAR PROVOACĂ DEPENDENȚĂ !

Written by: Somes Radio


0%