play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightVioara lui Enescu se va auzi la Căianu Mic și Prundu Bârgăului

Evenimente

Vioara lui Enescu se va auzi la Căianu Mic și Prundu Bârgăului

todayoctombrie 21, 2022

Background
share close

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud prin  Consiliul Județean alături de primăriile Prundu Bârgăului și Căianu Mic aduc cultura la sat cu ajutorul proiectului cultural Vioara lui Enescu la sat.

Astfel cetățenii celor două comunități sunt invitați la câte o seară de muzică, cultă în interpretarea violoniștilor Gabriel și Simina Croitoru.

Spectacolele vor avea loc în Joi 27 octombrie la Căianu Mic începând cu ora 17.00 la Căminul Cultural și Vineri 28 octombrie la Prundu Bârgăului începând cu ora 18.00 la Sala de Evenimente Wings DDC.

Intrarea este liberă iar primarii Doru Crișan din Prundu Bârgăului și Paul Știr din Căianu Mic susțin că se simt onorați să facă parte din acest proiect cultural și invită doritorii la aceste momente unice care se vor derula în satele lor.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

13-14 cu Viorel Negru. Subiectul emisiunii de azi- mai credeți în căsătorie?

Vă așteptăm azi în cadrul emisiunii 13-14, moderată de Viorel Negru, în care vom discuta despre instituția căsătoriei și dacă mai credeți în ea? Cu răspunsuri la această temă incitantă, vă invităm să intrați în direct cu noi, în cadrul emisiunii, apelând la numărul de telefon 0263 212 500. O zi cu spor și ne vedem în cadrul emisiunii, de la ora 13   Ne puteți urmări live pe facebook, […]

todayoctombrie 21, 2022


0%