play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Vlăduța Lupău, cu un cantec „De Crăciun”

today12/22/2022

Background
share close

Artista de muzică populară Vlăduța Lupău surprinde din nou, lansând un frumos cântec, de această dată de muzică ușoară, „De Crăciun”. Alături de ea, apare din nou soțul său, Adi Rus, după ce l-am văzut, prima dată, jucând în videoclipul dedicat logodnei lor.
Ce poate fi mai frumos, decât întoarcerea, de Crăciun, pe meleagurile copilăriei. Acest sentiment este ilustrat atât în versuri cât și în imaginile din videoclipul piesei Vlăduței Lupău, lansată pe canalul său de Youtube:
„Pe drumul meu din trecut/ Primul fulg azi a căzut/ Va aduce bucurii/ În suflet la mulți copii/ Cu suflet curat și bun/ Cu bucurie vă spun/ Lângă bradu-mpodobit/ La toți :„Crăciun fericit”!”

Acasă
Așa cum obișnuim cu toții, Vlăduța merge acasă de Sărbători, unde o așteaptă cu drag familia, bucurându-se împreună de amintirile din copilărie cu miros de cozonac: focul de lemne, casa frumos împodobită, masa de Crăciun, cadourile și colindătorii. Toate aceste ingrediente fac bucuria să ajungă la cote maxime, iar aceasta poate fi citită în ochii tuturor celor adunați, alături de artistă, în jurul bradului. Dragostea plutește, de asemenea, în aer, iar videoclipul surprinde momentul în care Adi îi oferă Vlăduței un cadou, un pupic și o îmbrățișare călduroasă.

Vă doresc Sărbători Fericite!”
Interpreta Vlăduța Lupău are și un frumos mesaj, la videoclip, pentru cei peste 600.000 de abonați ai canalului său de Youtube:
„Acest cântec și acest videoclip vi-l ofer în dar acum, în cea mai frumoasă perioadă a anului! Am ales să ilustrez cum am putut mai bine tot ceea ce înseamnă Crăciunul… în sânul familiei! Când am privit pentru prima oară videoclipul am plâns, sper să vă transmită și vouă bucuria, liniștea și pacea pe care trebuie să o avem cu toții, acasă DE CRĂCIUN! Vă iubesc și, odată cu acest frumos proiect al meu, vă doresc sărbători fericite cu sănătate și cei dragi alături!”

Ușor de găsit
Pe cât e de renumită, pe atât de ușor este de găsit, Vlăduța Lupău, ea ținând legătura cu publicul său prin toate canalele moderne de comunicare.

Written by: Somes Radio


0%