play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

General

VLĂDUȚA LUPĂU, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE. CINE ESTE, DE FAPT, BĂRBATUL CARE A CERUT-O ÎN CĂSĂTORIE ÎNAINTEA LUI ADI RUS. ABIA ACUM A RECUNOSCUT!

todaymartie 9, 2023

Background
share close

Vlăduța Lupău este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Artista formează un cuplu de mai mulți ani cu Adrian Rus, alături de care are și un băiețel pe nume Iair. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că solista a mai fost, în trecut, cerută în căsătorie. Doar că de un alt bărbat!
Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au cunoscut la un eveniment privat
Ea este o artistă de mare succes, iar el are o carieră frumoasă în fotbal. S-au căsătorit la sfârșitul anului 2019, iar fanii îi apreciază și îi consideră unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.
S-au cunoscut la un eveniment privat, acolo unde Adi Rus a abordat-o pe artistă, iar ulterior au decis să iasă împreună pentru a se cunoaște mai bine. La scurt timp, o frumoasă poveste de dragoste avea să înceapă, iar astăzi se bucură de o familie împlinită.
Cu toate acestea, există un detaliu despre care Vlăduța Lupău nu a vorbit până acum. Mai exact, un alt bărbat a cerut-o în căsătorie la un moment dat, iar totul avea să o ia prin surprindere. La întâlnirea respectivă, individul a venit cu un buchet de flori, însă nu a vrut să se limiteze la atât.
Ulterior, i-a trimis vedetei un colet în care se afla un inel de logodnă însoțit de mesajul: „Vrei să fii soția mea?”. Vlăduța a fost șocată de această întâmplare pe care le-a împărtășit-o fanilor ei din mediul online.
„Hai să vă zic o întâmplare. Am avut odată un fan atât de disperat… Îmi scria zi și noapte și am acceptat să mă întâlnesc cu el în centrul Clujului, să-mi dea un buchet de flori. Din momentul ăla nu m-a mai slăbit, mi-a adus inclusiv inel de logodnă.
Da, dacă vă vine să credeți, îl am acasă. L-am găsit într-un colet pe care mi l-a trimis, nu mi l-a dat așa: „Vrei să fii soția mea?„ Da, am avut un fan de ăsta, cred că încă îl mai am”, a scris Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.
Vlăduța Lupău nu și-a schimbat numele după căsătorie, iar fanii au fost mereu curioși să afle care este motivul acestui lucru. Ei bine, vedeta a fost extrem de sinceră și a recunoscut că a muncit foarte mult pentru ca numele ei să devină celebru, așa că nu a vrut să și-l modifice nici după mariaj.

Written by: Somes Radio


0%